Arama sonuçları: *

• Users: XDawya
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

Dark guardian kasaya uyumlu uygun bütçeli sıvı soğutma

Dark guardian kasama uygun uygun fiyatlı sıvı soğutma arıyorum çift fanli olursa daha iyi olur onerileriz nedir ?
  2. X

GTA 4 Tüm Arabalar Koyu Renkte

GTA 4 oynamaya başladım hikayeyi anlamak içinde Türkçe yama kurdum ama oyuna girdiğimde tüm araçlar siyah ve düzelmiyor daha önce Türkçe yama indirdiğimde böyle bir sorun yaşamamıştım, sizce neden? Yardımcı olabilir misiniz?
  3. X

Çözüldü✓ Msı Mag A550BN psu RTX 2070 Super için yeterli mi ?

Bu psuyu satın aldım birde rtx 2070 super ekran karti aldım asus rog strix markası acaba psuda bu karta uygun girişler varmi 8+8 sanırım kartın girişleri uyarmi sizce
  4. X

Çözüldü✓ MSI 2060 SUPER GAMING X VS INNO3D 2060 SUPER

Bu iki ekran kartından birini al.ak istiyorum biri msi olan 2 yıllık hiçbir sorunu yok inno3d olan ise sıfır aralarında yaklaşık 500tl fark var ne yapmalıyım
  5. X

Çözüldü✓ RTX 2060 SUPER Hangi markanın ekran kartı daha iyi

2060 super ekran kartı almak istiyorum ama ahangi marka almalıyım karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim.
  6. X

Çözüldü✓ %80 Mekanik Klavye Önerisi

1500 TL gibi bir bütçem var normalde gamepower yada rampage alırdım ama iki markada kaliteli ürünler yapmıyor diye duydum belirttiğim fiyatta klavye öneriniz varmı??
  7. X

Çözüldü✓ i5 10400f işlemci için uygun bütçeli ekran kartı

Başlıkta yazdığım işlemciye sahibim ve ekran kartı almak istiyorum darboğaz yapmayacak 5-6 bin arası önerileriniz nelerdir ?
  8. X

Çözüldü✓ MSI B560M-A PRO anakarta asus tuf 1650 super ekran kartı olur mu ?

Belirttiğim anakartı kullanıyorum ramlerim corsair vengeance 8+8 ram ekran kartı olarak asus tuf 1650 super ekran kartını almak istiyorum ama ramler ekran kartı girişinin çok yakınında uzunluk olarak sığar mı ?
  9. X

Çözüldü✓ i5 10400f işlemci için orta fiyatlı anakart önerisi

i5 10400f işlemci satın aldım aynı zamanda Geforce GTX 1650 super var hangi anakartı alsam sorun yaşamam çok fazla bütçem yok.
Geri