Merhabalar futbol topu almayı düşünüyorum sert,beton zeminde kullanılacak bazende çimde küçük çocuklar icinde oynanabilecek 1500 TL yi çok geçmezse güzel olur.
İşlemci olarak 7800x3d tray almayı düşünüyorum bu gelen macunsuz veya sıvı metalsiz gelir muhtelemen buna macun veya sıvı metal sürmeli miyim ? ve ayrıca ben sıvı soğutma almayı düşünüyorum bu işlemcinin üzerine takılan fan almayı düşünmüyorum bir sorun olur mu ?
Rtx 4070Super,Ryzen 7 7800X3d ,DDR5 2x16 Ram,
Atx veya matx bir ana kart lazım çok düşük kalmayacak wifi özelliği de olursa güzel olur bütçe 10- olursa güzel olur
Selamlar sistem toplamak istiyordum 7800xt alıcaktım o paraya 4070s al dediler şuanda 4070s in fiyatları gereksiz pahalı düşer mi ? Yoksa 30k ya alayım mı ?
Ayrıca işlemci olarak ne gider 4070s in yanına?
Tebilon.com dan ekran kartı alınır mı rakiplerine göre 3000Tl daha ucuz bir ekran kartı alacağım bu site güvenilir mi ? 2.el ürün yollamadıklarının bir garantisi var mı?
Rx7800xt için en uygun darboğaz yapmayan bir işlemci önerir misiniz 7800x3d almayı düşünüyordum ancak fiyatı +3k artmış hemde 7800xt için fazla güçlü diyenler olmuştu.