Arama sonuçları: *

• Users: userboy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Palm Grip Küçük El için mouse önerisi

Beyler palm grip tutuyorum ellerimde orta küçük arası maks 2k fiyatların kablolu kablosuz farketmiyor takıntılarım yok mouse önerir misiniz ve mouse a uygun da bir mouse pad önerirseniz sevinirim fps oyunları oynuyorum
  2. U

34k 4070li sistem Vatanda

34k ya 4070li sistem Vatanda 50 adetle sınırlı sanırsam Vatanda çalışan bi dostum bilgilendirdi adana da yaşayan varsa yardımcı olurum
  3. U

Şuanda yoklama kaçağı mıyım?

2024 sonunda tecilim bitti 2025 yılında yoklama dönemi olarak görünüyodu. Dün muayene oldum biri dediki senin cezan vardır asker kaçağısın diye şuanda asker kaçağı mı oluyorum?
  4. U

Online veya offline oyun saracak oyun önerisi

beyler sağlam sistemim var lakin saracak bi oyun bulamiyorum. Beni saatlerce pc başından ayırmayacak online veya offline oyun önerisin verir misiniz ?
  5. U

Para nasıl kazanabiliriz?

Beyler yakın zamanda askere gidicem, geldikten sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Hiçbir mesleğim yok, üniversite de okumadım sizce ne yapabilirim çok karamsar durumdayım
  6. U

Yurt Dışı İphone 13 Pro alınır mı?

Merhabalar. Oyun oynamak amaçlı yurt dışı Poco X7 Pro almaya karar vermiştim(13-14k arası). İlanlara bakarken yurt dışı iphone 13 pro veya 14 prolara denk geldim(13-18k arası). Sizce oyun ve günlük kullanım amaçlı 13 pro 14 pro alınır mı? Birde toplama cihaz diye bir olay varmış ikinci el yurt...
  7. U

Omuz sakatlığı olanlar spor yapabilir mi?

2 yıldır geçmeyen omuz sakatlığım var ama artık calisthenics yapmak istiyorum sizce napmaliyim?
  8. U

Maks 2 k kablolu oyuncu mouse önerisi

Fps oynuyorum 2k bütçe ile mouse önerir misiniz ellerim büyük değil şuan razer cobra kullaniyorum memnunum
  9. U

LOD sorunu olmayan mouse önerisi

Beyler fps oyunu oynuyorum düşük sensitivity de oynarken ister istemez mouse u kaldirmam gerekiyor, en son aldiğim mouseta kaldirinca bile sensör algılıyordu, şuan razer cobra kullaniyorum sensöründen çok memnunum fakat daha üst segmente geçmek istiyorum öneriniz var mıdır
  10. U

Mouse Aygıt Tanınmadı hatası

Mousue u pc ye takınca usb aygıtı tanınmadı diyor sizce sorun nedir?
  11. U

Mouse ışık yanıyor ama çalışmıyor

Beyler mouse un ışıkları yanıyor ama bi çalışıp bi çalışmıyor, duruyo 1 dk sonra geri geliyo, sonra mouse u çıkarıp takarken bilgisayarin algiladigi ses geliyo düzeliyo sizce sorun ne
  12. U

Siyah ekranda kaldı napicam

Beyler dün gece oyun oynuyodum normal bi sekilde kapattim yattim bugün acinca siyah ekranda kaldi mouse imleci yuvarlak dönüp duruyor ne yapicam lütfen yardim
  13. U

OYUNCU MOUSE ÖNERİR MİSİNİZ

Geçen ay aceleyle razer cobra aldım şuan pek memnun değilim clickleri falanda kullanişli değil, fps oyunlari için mouse önerir misiniz tutuş şekli palm grip ellerim bğyük değil küçğk sayilabilir. Bütçe 2-3k arasi kablolu olursa sevinirim
  14. U

Ps5 god of war 1 2 açar mı

Ps5 e god of war 1 2 cd si taksak çalışır mı
  15. U

oyunda görüntü çok pikselli ve karıncalanıyor gibi

beyler oyunda görüntü bi değişik duruyor çok bulanık ve pikselli gibi gözü yoruyor ve uzaktaki nesneler karıncalanıyor hareket ediyor gibi bunu nasıl çözebilirim? fotoğrafta çok belli değil ama yardım ederseniz sevinirim :)
  16. U

Ubi̇soft Connect Böyle Kaliyor Yardim

UBİSOFT CONNECT i indirince ekran böyle kalıyor hiçbir oyun yüklenmiyor nasıl düzeltebilirim
  17. U

GTA 5 en güvenli nerden indirebilirim?

epic gameste 750 lira, onun dışında ucuza güvenilir nerden temin edebilirim ?
  18. U

cs2 bıçak nerden alınıyo?

Bryler cs2 yeni başladım da bu bıçaklar nasıl alınıyor?
  19. U

Çözüldü✓ cs2 de bunu yaparken ekran bulanıklaşıyor

cs 2 de sağa sola doğru hareket edip o yöne doğru mouse hareket ettirdiğim zaman görüntü bulanıklaşıyor, bu konuyla açılmış çoğu başlıklara baktım yapılmasını söylenilen her şeyi denedim fakat yine düzelmiyor sizce sorun neyden kaynaklı lütfen yardım edin, ve video kaydı almaya çalıştığım zaman...
  20. U

Yardım cs2 mouse döndürünce ekran bulanıklaşıyor

cs2 mouse döndürünce ekran bulanıklaşıyor
Geri