Arama sonuçları: *

• Users: EMRCAN308
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. EMRCAN308

1000 mbps alamıyorum

Türk Telekom 1000 Mbps pakete geçiş yaptım ama bilgisayarımda bir türlü 100 Mbps'nin üstünü alamıyorum. Bazen 200-300'e pik yapıyor ama geri 100'e düşüyor. Ailecek kullanıyoruz. Aynı anda test başlattığımda (farklı zamanlarda da benzer sonuçları alıyorum) mi 14t pro ve mi 11t pro telefonlar...
  2. EMRCAN308

Valorant açılmıyor yardım

Oyuna giremiyorum. Başka oyunlarda problem yok sadece valoda oluyor. Yükleme ekranında takılıkalıyor. Mousenin yanında mavi çember çıkıyor (hani chrome da bir site yüklenirken çıkan varya). Ne yapacağımı bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  3. EMRCAN308

Zeki Çelik nasıl biri?

Transfer haberleri çıkmaya başladı. Benim aklımda da hatalar yapan biri olarak kaldığı için sizle de bi münakaşa etmek istedim. Sizce nasıl biri?
  4. EMRCAN308

Yazın çalışılabilecek olan yerler?

Daha öncesinden kafeteryalarda garsonluk yapmışlığım var. Tek tecrübem bu. Yaşım 16. Yazın nerelerde çalışabilirim? Bir de tahminen ne kadar verirler?
  5. EMRCAN308

The Callisto Protocol açılmıyor.

(Hp laptop, 13500h işlemci, 16gb ram, 4060 laptop) Epicden oyunu aldım. İndirdim fakat bu uyarıyı verip duruyor. Microsoft store da programı bulamadım. Ne yapmam lazım? Fotoğraf gitmemiş. Verdiği uyarı bu şekilde: The following components are required to run this program: Microsoft Visual C+++...
  6. EMRCAN308

120 w 4060 ekran kartı 80w ile 60w arası çalışıyor.

Hp laptopum var ( 13500h, 16gb ram, 4060) geforce experienceden baktığımda kart 80 ile 60 w arası çalışıyor. Bunu nasıl 120ye çıkarırım.
  7. EMRCAN308

Elgato 4k pro nasıl 4k240 fps destekliyor?

Elgato bu cihazın 4k240fps şeklinden ekran kartından monitöre iletebileceğini söylüyor lakin hdmı kullanıyor ve yanlış bilmiyorsam hdmı 4k120 fps destekliyor. Bu nasıl mümkün olabilir?
  8. EMRCAN308

Çoklu ekran kartının ne avantajı var?

İnternette bazı fantezik sistemlerde 2 veya daha fazla ekran kartı kullanıldığını gördüm. Bunun ne avantajı vardır? Oyun, render, gecikme süresi vs.
  9. EMRCAN308

Asus rog Ally X için power bank

Asus rog ally x için powerbank alacağım lakin bataryası 80wh olduğu için mah cinsinden ne kadar olduğunu öğrenmek için sitelere baktığımda voltuda girmem gerekiyor. Bilen var mı? Ya da 30000 mah ve 30w üzeri bir powerbank önerecek var mı? Kalınlığı önemli değil.
  10. EMRCAN308

Öneri Backbone one vs Gamesir G8 Galileo

Bu iki gamepadden hangisi önerirsiniz? Backbone 5 bin civarı, gamesir g8 galileo 2.750ye var
  11. EMRCAN308

Telefon İçin Gamepad Önerisi Verir Misiniz?

Android telefonumda nintendo ve genshin tarzı oyunlar oynuyorum. Onlar için bir gamepad arayışındayım ancak kararsızım. Öneriniz var mı?
  12. EMRCAN308

8 gen 4 çekirdek sorunsalı

Arkadaşlar normalde X Elite'de kullanılan oryon çekirdeği kullanılacaktı diye sızdırıldı ancak X5 ve A730 kullanıldığı gözüküyor testlerde. Konu hakkında bilgisi olan var mı?
  13. EMRCAN308

8 gen 4 çekirdek sorunsalı

Arkadaşlar normalde X Elite'de kullanılan oryon çekirdeği kullanılacaktı diye sızdırıldı ancak X5 ve A730 kullanıldığı gözüküyor testlerde. Konu hakkında bilgisi olan var mı?
  14. EMRCAN308

Xiaomi 15 pro mu 14 ultra mı

Sizce 15 pro ya da erken gelirse 15 ultra beklemeli mi yoksa 14 ultra şimdi mi alınmalı? Lütfen soruya cevap verin yok xiaomiye para mı verilir tarzı şeyler yazmayın. 15 serisi 8 gen 4 ile geliyor. 14 ultra 8 gen 3.
  15. EMRCAN308

Yurt dışı Xiaomi 14 ultra alınır mı?

Dediğim gibi Xiaomi 14 ultra almayı düşünüyorum. Bana toplam 35.000 TL'ye mâl olacak + satan kurum hem yazılım hem de donanım olarak garanti veriyor. Sıkıntı olursa gelin hallederiz dedi. Sizce alınır mı?
  16. EMRCAN308

Yurt dışı S24 ultra kayıt yaptırma

Arkadaşlar ben araştırdım lakin server kayıt lazım gözüküyor ve o da hiç ucuz değil. Benimde elimde bir telefon var onun iki IMEISsini de yapıştırma gibi daha ucuz bir yöntemini var mı yoksa tek yol server kayıt mı?
  17. EMRCAN308

Jurassic world evolution 2 hakimiyet Paketi indirim süresi ne zaman biter?

Arkadaşlar sitede 1 gün yazıyor lakin öğlen de 13.00 - 14.00 civarında da 1 gün yazıyor. Acaba saat cinsinden görme şansım var mı? Ya da bitiş saatini bilen var mı?
  18. EMRCAN308

Asus Qi destekli mouse

Arkadaşlar bende Qi şarj özelliği olan bir mouse pad var. İnternetten bulamadım ama sizin bildiğiniz Qi şarj özelikli mouseler var mı? Fiyatı önemli değil. İyi bir sistem topladım. Güzel de bir ekipman almak istiyorum.
  19. EMRCAN308

Jurassic world evolution 2 Dominion Bundle Microsoft indirimi ne zaman biter?

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi oyun indirime girdi ama ne zaman biteceğini bilmiyorum. Bilen varsa nereden bakıldığını ve ne zaman biteceğini yazabilir mi? https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/jurassic-world-evolution-2-hakimiyet-paketi/9PDPVVDZK7MJ/0010/9P0QHF37Q04Z bu da oyunun linki.
  20. EMRCAN308

Microsoft store indirimleri ne zamana kadar

Microsoft store indirimleri ne zamana kadar sürecek? Şuanda bir çok oyunda indirim var ama ne zaman biteceğini göremiyorum. Bilen biri var mı? 1717427550 Biri yazacak mı artık?
Geri