Arama sonuçları: *

• Users: mysticc02
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Öneri Mousepad önerisi bütçe 300₺

Güzel kayan,malzemesi kaliteli mousepad önerirseniz sevinirim. 30x25 kullanıyorum. Ama masa boy pad önerisine de açığım.Ayrıca herhangi bir avantajı var mıdır masaboyu kullanmanın ? Aerox 3 mouse kullanıyorum mouse sürtünerek kayıyor.Eski mousem yağ gibi kayıyordu zorlanmıyordu.Acaba nasıl bir...
  2. M

Öneri 3000 tl bütçe gaming kulaklık önerisi

Selam dostlar,3000 tl bütçem var.Sürekli müzik dinleyen birisiyim,hem oyunda hem de müzik dinlerken kullanabilceğim güzel bir kulaklık bakıyorum. cloud 2 almayı düşünmüştüm fakat firma değişmiş sanırım kalitesinin düştüğünü söylüyorlar.Yeni cloud 2 yi kullanan var mı ?
  3. M

Öneri 1500 TL Mouse önerisi

Claw grip kullanıyorum.Elim 18-19 cm civarında.Tercihen steelseries bir mouse bakıyorum ama marka önerisine açığım.Kablolu kablosuz fark etmez.Bütçe 1500 lira duruma göre arttırabilirim. Ayrıca Delux m800 ve Attack shark x3 kullanan varsa fikir verebilirse sevinirim.
  4. M

Çözüldü✓ Steelseries Rival 3 mousemin tuşları çok sert

Yeni aldığım steelseries rival 3 mousemin tuşları bana biraz sert geldi.Daha önce rival 100 ve sensei ten kullandım o mouselerde böyle sertlik hissetmemiştim. Ürünün arızalı olma şansı var mıdır ? Yoksa ürün genel olarak mı böyle ? İade etmeyip bir süre kullansam tuşlar gittikçe daha yumuşak...
Geri