Arama sonuçları: *

• Users: metinguven
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Asus XG27AQWMG Proximity Sensör( Yakınlık sensörü) Kararsızlığı

Herkese merhabalar monitörü yeni satın aldım. Panel kalitesi 280hz olması grey banding vs bunlar beni tatmin etti fakat merak ettiğim şu yakınlık sensörü beni görüyor 67cm olarak belirliyor fakat 2 metre kadar geriye gittiğimde kapanmıyor. Firmware sürümü MCM104. 60-90-120 cm de de bu sorun var...
  2. M

7800x3d+5070Ti ve Ps5 Pro için Monitör önerisi

Gigabyte MO27Q28G modelini almıştım en başta, ekran paneli ile kasa ayrılınca zor bela iade ettim, servis sürecinde LG nin GX7 480hz olan oled modelini almıştım Gigabyte serviste sorun yok ürünü size gönderiyoruz demeleri üzerine LG yi de mecburen iade ettim, velhasıl şu an hiç bir monitör yok...
  3. M

Çözüldü✓ Gigabyte MO27Q28G İncehesap ve ServisPoint Tecrübesizliği

Herkese merhabalar bu markayı ve bu mağazayı neden tercih etmemelisiniz konu sonunda siz karar verin lütfen. 18 günlük kullandığım monitörün ekran panelinin çerçeveden kasasından ayrıldığını fark ettim. Videoları lütfen izleyip yanlışım var ise düzeltin beni. 9 şubatta kargoya verdiğim ürün...
  4. M

Ryzen7 7800x3D işlemciye Ekran kartı önerisi

Arkadaşlar bütçem maks 90 bin.. Böyle bi sistem kurdum oynayacağım oyun bi tek CS2 kullandığım monitör 2K OLED Gigabyte. 2k ultra ayarlarda min 300fps hedeflemekteyim ve maalesef ekran kartı fiyatları uçtu gidiyor. Size zahmet uygun yollu sağlam üzmeyecek bi kart önerir misiniz? Ayrıca kurduğum...
  5. M

90 bin₺ 2K Oled için Sistem önerisi

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim üzere, 90 bin seviyelerinde, hazır bir sistem satın almak istiyorum (parça parça uğraşmak istemiyorum.) ayrıca kredi kartına taksit yapan bildiğiniz yer varsa çok sevinirim. Monitörüm Gigabyte 2K oled olacak. Örneğin Cs2 2K ve Ultra ayarlarda 200+fps almak...
Geri