Arama sonuçları: *

• Users: zacsha
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

Teknorya güvenilir mi?

Uzun zamandır laptop bakıyordum, artık almaya karar verdim ve piyasada laptopu en düşük fiyata satan Teknorya fakat çoğu kişinin bu firmayla sorun yaşadığını gördüm bilgisi olan var mıdır acaba? Alınır mı? (Laptop...
  2. Z

PSU zarar görmüş olabilir mi?

Demin youtube'da takılırken kasanın ışıkları bir anda sönüp cıst şeklinde elektrik sesi çıktı ve kapandı. İlkten hiç açılmadı ama biraz bekleyip PSU kablosunu tak çıkar yaptım şimdi açıldı. Sorun ne olabilir?
  3. Z

HP Victus vs Acer Nitro

Attığım laptoplardan hangisi daha iyidir arkadaşlar? İkisi de aynı fiyat bandında. Acer https://www.amazon.com.tr/dp/B0CLP8D7GN/ref=asc_df_B0CLP8D7GN1740967200000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0CLP8D7GN&linkCode=asn&psc=1 HP Victus...
  4. Z

Acer Nitro AN515 alınır mı?

Bir süredir laptop bakıyordum ve Acer'in linkini attığım modeli gözüme çok hoş geldi. Bütçeme de uyuyor ama laptoptan anlamadığım için yine de buraya bir sormak istedim. Sonradan RAM + SSD eklemesi yapabilir miyim ve Trendyol satıcıları ne kadar güvenilirdir...
  5. Z

HP Victus vs Acer Nitro

10k'lık bir fiyat farkı var. HP Victus'un çok önerilmediğini gördüm. Kronik problemleri var diyor insanlar ama indirime girmiş şuan. Hangisi yıllar boyu götürür...
  6. Z

Üniversite ve oyun için RTX 4060 laptop önerisi

Single hikayeli oyunlar oynamayı seven biriyim ve ihtiyaç gereği her türlü laptop almam gerekiyor. Linkini verdiğim laptop aşırı hoşuma gitti. 35k ve üzeri verip 4050 bir ekran kartlı laptop almak yerine 4060 verip yıllar boyu kullanmak daha mantıklı sanırsam. Bu laptop iyi midir, kronik...
  7. Z

Panelden bir şey yapılabilir mi?

Maç bileti için twitterda gezinirken anlık hevesle bir tane dolandırıcının tekine kandım. Yazdım ve bilet devir hakkında konuştuk. Tabii ki de parayı atmadım ama bana bir anda sövmeye başladı sonra karşılık verdim. 10-15 dakika sonra farklı bir numaradan ölmüş dedemin TC’sine kadar, yaşadığım...
Geri