öğrenciyim masa üstü almak isterdim ama taşıma problemi yüzünden laptop almam lazım the hunter call of the wild ranch similatör cs2 lol gibi oyunları kaldırmalı bide mümkünse 18k yı çok geçmesin şimdiden teşekkürler iyi geceler.
redmi note 11 pro plus model telefonu nereden almalıyım ? yeşil ve ya gri renk alacağım stoklar çok hızlı tükendiğinden güvenilir satıcı bulmakta zorlanıyorum mi.com hepsiburada ve ya trendyoldan alacağım
https://www.hepsiburada.com/117-parca-profesyonel-cep-telefonu-tablet-laptop-tamir-seti-tornavida-seti-pm-HBC000003SMHQ
bu tarz bi sete ihtiyacım var bu set kalitelimidir başlıkları sağlammıdır ? en fazla 850tl veririm
1724711342
ve ya bir marka öneriniz varmı ?
yeni telefon alacağım şu anki telefonum 4.5 g destekliyor alacak olduğum telefon 5 ye kadar destekliyor türkcell hattımın 5g olup olmadığını nasıl anlarım ? not:hattın üzerinde yazmıyor ve telefon sadece kendi desteklediği değeri gösteriyor
AzerBülbül/MüslümGürses/Eyüphan/HakanTaşıyan/FerdiTayfur şarkıcılarıın tüm şarkılarını bi klasörde toplamam lazım örneğin Eyüphan ın şarkılarının hepsi bi klasörde Müslüm Gürses in şarkılarının hepsi bi klasörde olacak ve bun klasörlerde tek bir klasöre atılmalı bana yardım edermisiniz
reeder p13 blue 2021 telefonda uygulamalara girerken reklam çıkıyor örneğin metoloji uygulamasına girerken önce reklam geliyor dns değiştirmek gibi bir çok yöntem denedim fakat bir türlü düzelmedi kasperysky dan virüs taraması yaptım temiz çıktı bu reklamları nasıl engelleyebilirim ? android...
ortalama kameralı yüksek bataryalı 4-5 yıl güncelleme alacak fiziksel olarak sağlam en fazla 10 bin tl mümkünse 8 bin tl lik bir telefon arıyorum telefonda dış görünüşe özen gösterdiğim için kamerası ortada olan ve tecno camon 30 gibi yuvarlak kameralı telefonları sevmiyorum ve kesinlikle huawei...
Altyapı sorunlarım var ve altyapısız internete geçmek zorunda kalabilirim oyun oynayan biri olarak düşük pingli hangi altyapısız interneti kullanabilirim ?
Türktelekom altyapımı yenilemek istiyorum 3.5km ye köye hangi iss altyapı sunar ? türktelekom artık 2km üstüne destek sağlamıyor .Altyapım yaklaşık 30 yıllık