Arama sonuçları: *

• Users: Ozgurm
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Steam hesabımı nasıl satarım

4 bın lıraya yakın yatırdım ama cogu benım pek bılmememden kaynaklı daha da ucuzladı sonradan bu onemlı degıl ama ben hesabımı satmak ıstıyorum nasıl satarım SteamDB en dusuk fıyatlardan 101 dolar gosterıyor tabı bu kadar etmeyecegını bılıyorum ama hesabı ucuza da olsa satmak ıstıyorum.
  2. O

İşlemci limiti kendilliğinden kalkıyor

G-helper ile watt sınırı koyuyorum oyundayken bir anda kendiliğinden kalkıyor limit neden acaba windows arka planda g helperi mi kısıtlıyor ne oluyor anlamadım
  3. O

RAM KULLANIMI NEDEN DÜŞÜK

16 GB RAM VAR YENI BUGUN YUKSELTTIM CS2 DE 2.5 GB FORTNİTEDA İSE 3 GB RAM KULLANDIGI GOZUKUYOR FORTNITEDA FULL FPS DROP YIYORUM BU YUZDEN MI DIGER KANALLARDA 11 GB FALAN TUKETIYOR
  4. O

ANAKART 2 SLOT OLDUGU HALDE QUAD GÖZÜKÜYOR

LAPTOPUMDA 2 RAM SLOTU VAR ASUS TUF A 15 AMA QUAD GÖZÜKÜYOR TAKTIGIM RAMLER NEDEN
  5. O

RAMİM DUAL Mİ NASIL ANLARIM

8+8 ram taktım ama dual yazmıyor ramim dual mi
  6. O

MİCRON RAM ALINIR MI

DDR 5 4800 mhz cl40 notebook ram almak istiyorum cpu-z den baktıgımda micron technology yazıyor aynı almak istiyorum ve çok ucuz fiyatı micron ram alsam sorun cıkar mı kötümüdür
  7. O

Öneri Laptop batarya ömrü bios uptade ram mhz artırma ve bir çok şey

Ben ve benim gibilere ön ayak olacak bilgilendirici laptop ömrünü ve performansını arttıracak önerilerinizi bekliyorum(ince detaylarda dahil)
Geri