Arama sonuçları: *

• Users: kayadiye1i
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

H9 Flow vs Elit Hangisi Daha İyi?

Selam, H9 elit almayı düşünüyorum ama üstü gördüğünüz gibi cam. H9 Flow'da ise üstü meshi. 7800x3D ve Artics Liquid Freezer 360 kullanacağım ve sıvı soğutma konusunda en iyi havalandırma benim için öncelik, cam olması duruma negatiflik katar mı? Bu kasayı kullanan var mı? Teşekkürler.
  2. K

Çözüldü✓ AMD Software cpu sıcaklığını göstermiyor.

Selam arkadaşlar, bugün bilgisayarımı formatladım, ekran kartı driverini kurduğumda önceden her seferinde gözüken cpu sıcaklığının artık gözükmediğini görüyorum, hep burdan kontrol sağlıyordum, ne yapsam düzelir, yardımcı olabilecek birisi çıkarsa çok sevinirim, teşekkürler.
  3. K

Sıvı soğutmayı montelemek için gerekli braket vidaları yok

Selam arkadaşlar, Gigabyte B450M K anakartımın kutusunda sıvı soğutmayı montelemek için gerekli braket vidalarını bir türlü bulamadım, büyük ihtimalle konulmamış, çünkü kesinlikle kaybetmedim, normal şartlarda her anakart kutusunda olması gerekmez mi, nereden temin edebilirim?
  4. K

BitFenix Nova mesh SE Tg'ye Cooler Master Masterliquid ML240L V2 sıvı soğutma

Selam arkadaşlar, başlıkta girdiğim gibi BitFenix Nova mesh SE tg kasaya, Cooler Master masterliqiuid ML240L V2 sıvı soğutma takılır mı?
  5. K

R5 5600'den daha iyi bir işlemci?

Selam arkadaşlar r5 5600'den daha iyi am4 işlemci tavsiyesi olan var mı?
Geri