Arama sonuçları: *

• Users: ömer 56
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ö

sizce sistemim nekadar eder

msı b450m anakart rx6650xt 8 gb 128 bit 24gb ram ryzen5 3600 msi 600w 80 plus psu msi mag force 100m wdgreen 1tb ssd 1tb hdd anakart,işlemci bunlar 2. el sizce sistem nekadar eder
  2. Ö

Görüntü kalitesi düştü duzelmıyor

OC yapmsıtım pc kaldırmadı ekran kartım rx 580 8gb serıes yenıden baslattım pc yı sonra acıldıgında goruntu kalıtesı dustu boyle daha pıksel pıksel olduduzeltemıyorumda
  3. Ö

Sizlere vergi indirimi verildimi?

samsung a24 almsıtık vergı ındırmı vaadıyle ancak bize bitane bilgi yanlış diye vergı ındırımını reddedlıler ancak biz aldıgımız sıteye gırdıgımızde yazdıgımız bılgı aynı buna benzer bı durum yasayan varmı
  4. Ö

sistemi satcam sizce kaç tl eder

msı b450m anakart rx 580 8 gb 128 bit 24gb ram ryzen5 3600 msi 600w 80 plus psu msi mag force 100m kasa ekran kartının termalini değiştim sizce bu sıstem ne kadar eder
  5. Ö

sizce sistemim iyi mi?

anakartım msı b450 gamıng plus rx 580 8gb ryzen 5 3600 24gb ram 1tb ssd 600w 80 plus psu sizce sıstemım yeterlımı veya ıyımı yada neler ekleyebılırım
  6. Ö

5 dolara oyun önerisi

5 dolar oyun onersıı lazım
  7. Ö

Allah(cc) neden kuranda biz diyor? ama sızlerın cevabını merak edıyorum

Allah(cc) kuranda biz diye hitab eder ben cevabını bılıyorum ancak başka insanların fıkrını almak ıstedım benım arastırdıgıma gore evrenı yaratırken meleklerınde şahıt olmasından dolayı *biz* diye hitab ediyor diye arastırdıgımda bu bılgıye ulastım
  8. Ö

cs de 5 dolar altı yatırım yapılacak skınler

5 dolarım var steamdee bıtane skıne yatırım yapmak mantıklı geldi 1 dolar bıle artsa kar benıom ıcın sızce neye yatırayım sizin tavsiyeleriniz ytd dir merak etmeyin
  9. Ö

arkadaşım olurmusun bunu gören insan

arkadaşım yok edınmek ıstıyorum arkadas olurmusunuz benle cıddıyım ark yok 16 yasımdayım
  10. Ö

evde nasıl kendımı sarhoş edebilirim

evde kendımı sarhoş etmek ıstıyorum nasıl yapabılırım şarap olsun bazı maddeler olsun yapabılırmıyım evde ve kolay olsun biraz hem ayranım dokulmesın hemde şey mantıgı oldu ama olsun
  11. Ö

harçlığımı nasıl çıkartabilirim en az 2k

bıraz video editleme bilgim var bilgisayarım var ınternet uzerınden nasıl harclıgım cıkartabılırım cok az olmayacak şekilde en az 2k
  12. Ö

sizce yeni laptop alıp tamirat bakım yapıp satmak mantıklımı

kendı harclıgıma cıkarmaya calısıyorum 9. sınıfa gıdıyorum bilgisayardan anlıyorum acaba dıyorum laptop alsam max 3.500tl lik bu laptopu tamıratını yapıp bakımını yapıp satsam kar edermıyım harclıgımı cıkartabılırmıyım sizin fikirlerinizi merak ettim arkadasıma sordum dırek zarar dedı bende...
  13. Ö

biosu güncelledim ama mavi ekranda aygitinizin onarilmasi vb seyler yaziyor

ben biosu guncelledim msi b450 anakartim var ilk acildiginda aygitinizin onarilmasi vb seyler yaziyordu ama suanda otomatik.onarjm ekranina giriyor ne yapmaliyim
  14. Ö

boş port ne ve nasıl açılır

bizde boş port olmadığı için 100 110 mbps aralıgında alıyoruz fıberimiz var bu boş port olayı nedir boş port açılırmı veya bızmı actırcaz ınternet cahılı olarak benı bılgılendırısenız sevınırım
  15. Ö

sizce sistemim iyi mi? veya nasıl eklemeler yapmalıyım

MSI B450 Gaming Plus Ryzen 5 3600 24gb ram msı rx 580 8gb 256 600w power supply
  16. Ö

bbk kodunu nasıl bulabılırım

bbk kodunu nereden bulabilirim
Geri