Arama sonuçları: *

• Users: ramazanss
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ramazanss

Intel Xeon platinium 8268 sistem uyumu

Merhaba arkadaşlar bu işlemci dikkatimi çekti diğer AMD nin server işlemcilerine göre fiyatı daha makul geldi ve ben yerel llm çalıştırmak istiyorum şimdi bir yerden başlamak istedim bu CPU yu alsam buna uygun 2x PCI slotlu anakart önerebilir misiniz çok param yok ona göre :)) çoğu parçayı 2.el...
  2. ramazanss

Poco x6 pro Alınır mı ?

Arkadaşlar bugun sipariş ettim bayadır takipteydim cihazı almak şimdi nasip oldu önceden full samsung kullanıyordum 10 senedir şimdi kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim nasıl cihaz iade edip s21 fe 2. nesil mi alayım sizce ne diyorsunugenel olarak mobil oyun oynarım hatta 2025 de...
  3. ramazanss

Kaliteli Forum Sitesi Donanım arşivi

Ohhh be bu formdaki rahatlık o ÇÖP Kendini TDK sana tech*p*t dan kat kat iyidir adminler harikasınız
  4. ramazanss

İ7 7700k + gtx 1070 sistem nasıldır ??

Merhaba simdi sari sitede gezerken benim bolgede yani dalaman taraflarinda bi sistem buldum i7 7700k + 1070 gpu var 12.500 tl pazarlik yapar sanirim Alınır mı? alsam sonra 1080ti taksam sisteme nasil olur oyle fazla agir oyun oynamam forza serisi yada genelede gta 5 fln oynarim vede dying light 1...
  5. ramazanss

Ipad mini 5 den matepad 11 geçmek mantiklimi

Arkadaslar mini 5 imi ilana koymustum biri yazmis matpead 11 + klavye kilif + kalem sizce takas edeyimmi kullanan varmi sd865 islemcili sanirim ne dersiniz ??
  6. ramazanss

S20 den iphone se ye geçme

Merhaba suan kullandigim cihaz s20 bunu se 2 ile takas etsem bi sorun yada bi hiz dususu fln yasarmiyim yada mantiklimi se 2 ile takas etmek ? Kullanan varsa beni bilgilendirebilirmi ?
Geri