Arama sonuçları: *

• Users: Gernasch
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Gernasch

MMO ve FPS Oyunları için DDR4/DDR5 Sistem Toplama

Merhaba arkadaşlar. Bizim bir arkadaş yayın işine girişmek istedi. Canı sıkılınca video çekip youtube’a atacakmış arada kickten yayın açayım diyor. Yayın ve video ile uğraşmazsam da grind yapıp slot keserim diyor. Hikaye tabanlı oyunlar oynamam diyor. 1080p ayarlarda yüksek grafik ve fps değeri...
  2. Gernasch

Yayın İçin 2.PC İçin Yardım

Merhaba arkadaşlar. Eşim yayın yapmaya başlayacak. Kendisine 2K için beyaz Gaming sistem hazırladım. Ayrıca 2. bir PC'den yayın yapması için sistem toplayacağım. Fiyat konusunda sıkıntım yok ama gereksiz para harcamak istemem tabii ki. Maksimum çıkmak istediğim bütçe 60.000.-TL. Önerilerinizi...
  3. Gernasch

Aester and Gernasch Outfits 3.0 (Sunlight)

Merhaba arkadaşlar yeni bir seriye başlıyorum. Günlük veya haftalık olarak kıyafet kombinlerini paylaşacağım. En iyi ben bilirimden çok sizlerin ve kız arkadaşlarınızın kullanabileceği kolajlar paylaşacağım. Aster kadınlar, Gernasch ise erkeklere göre kombinlenmiş. Birebir yerine muadillerini...
  4. Gernasch

Aester and Gernasch Outfits 2.0 (French Toast)

Merhaba arkadaşlar yeni bir seriye başlıyorum. Günlük veya haftalık olarak kıyafet kombinlerini paylaşacağım. En iyi ben bilirimden çok sizlerin ve kız arkadaşlarınızın kullanabileceği kolajlar paylaşacağım. Aster kadınlar, Gernasch ise erkeklere göre kombinlenmiş. Birebir yerine muadillerini...
  5. Gernasch

Aester and Gernasch Outfits 1.0 (Coffee&Anime)

Geri