Arama sonuçları: *

• Users: surqqeon
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. surqqeon

Sisteme ram eklemesi yapıldıktan sonra bios ayarı gerekir mi?

Merhabalar sistemimde 1x16 gb 5200 mhz ram var. Ekstra olarak aynı markanın aynı frekans değerindeki birebir aynı ramini satın aldım. 2x16 şeklinde sisteme takacağım fakat bios ayarlarına dair hiç bilgim yok. Yeni rami taktıktan sonra herhangi bir ayar yapmam gerekiyor mu? Not: Bilgisayarımı...
  2. surqqeon

Oyuncu monitör önerisi

Herkese merhabalar olabildiğince fiyat performans monitör arıyorum. Bütçemi mümkün mertebe düşük tutmam lazım fakat maksimum 5k civarında bütçem var. 5k'dan daha ucuza kapatabilirsem benim için daha iyi olur. İki model baktım çok bilgim yok o yüzden fikirlerinizi almak istiyorum. 1-...
  3. surqqeon

4060Ti veya 4060 ekran kartlı ryzen işlemcili sistem önerebilir misiniz

Herkese merhaba 4060Ti veya 4060 ekran kartlı işlemci olarak ryzen işlemcili gaming pc önerebilir misiniz? Bütçe olarak maksimum 30bin TL ayırabiliyorum.
  4. surqqeon

Çözüldü✓ Bu hazır sistem hakkında ne düşünüyorsunuz alınır mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/382064/gaming-4060ti-amd-ryzen-5-5600-asus-dual-geforce-rtx-4060-ti-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Merhabalar bu hazır sistem sizce alınır mı? Daha iyi bir alternatif var mı? Bu sistem alınırsa eğer hangi özelleştirmeleri önerirsiniz...
  5. surqqeon

Çözüldü✓ 30 bin - 40 bin TL arası Oyuncu laptop önerisi

Merhabalar, 30-40 bin tl bandında oyuncu laptopu almak istiyorum fakat hangi markanın hangi modelini tercih etmeliyim bilmiyorum. Bu konuda yardıma ihtiyacım var. Laptoptan istediğim özellikler büyük ekranlı olması şuanda kullanmakta olduğum 6 yıllık laptopum 17.3 inc ve oldukça memnunum. 15.6...
Geri