Arama sonuçları: *

• Users: fewuryy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

2. El Logitech F710 Alınır Mı?

2. el Logitech F710 almak istiyorum alınır mı ve satıcıdan istemem gereken bir şey var mı ve neye bakmam lazım? İlan şu: https://shbd.io/s/v6sxnnik bir de bu fiyatlara veya az daha yükseğe daha iyi ne alabilirim 2. El ?
  2. F

Bir G/Ç hatası nedeniyle istek yürütülemedi.

8 gb Toshiba usb normalde çalışıyordu ama bugün takıyorum ve bu hatayı veriyor: Konum kullanılamıyor. Bir G/Ç istek hatası nedeniyle istek yürütülemedi. Birkaç bilgisayarda denedim sorun aynı çözümü var mı?
  3. F

Windows 11 laptop güncellemeden sonra masaüstü sıfırlandı

Kapatma yerinde güncelleştirme ve kapat yazıyordu, bende ona bastım. Tekrar laptopu açtığımda oturumumda masaüstünü sıfırlandı gibi gördüm, başka bir oturum daha var ama o aynı kalmış, dosyalarda galiba duruyor ama nasıl geri getirebilirim masaüstünü?
  4. F

Yazıcıoğlu iş hanından parça alınır mı?

2. El sistem toplamak için ekran kartı, işlemci, anakart alicam acaba Kadıkoydeki Yazıcıoğlu iş hanı güvenilir midir veya sahibindenden alırsam bozuk olup olmadığını nasıl anlarım?
  5. F

Aşağıdaki sistem uyumlu çalışır mı?

Eski kasama birkaç ekleme yaparak çalışır hale gelmesini istiyorum. Çok ağır işlemlerde kullanılmayacak yalnızca video, google, düşük sistemli oyunlar vb. Acaba bu işlemleri yapabilirmi ve uyumlular mı? Intel I5 2400 3.1ghz Tray+fan 1155 Pın 6mb 95w Turbox WorkTeam H61C Intel H61 1600 MHz...
  6. F

Orta seviyeli oyunları oynatacak en ucuz parçalar

Elimde eski bir kasa var. Ekran kartı, anakart, ram ve işlemcisini maksimum 10bin bütçeyle 60-70 fps CS2 PUBG VALORANT gibi oyunları oynatacak hale getirmek istiyorum acaba hangi parçaları alabilirim?
Geri