Arama sonuçları: *

• Users: msguner29
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

500-600 TL SSD Önerisi

Arkadaşlar ikinci el sistem topluyorum. Ssd’ler çok pahalı olduğu için oyunları HDD’ye kurarım. Sadece Windows kurmak için SSD önerir misiniz? Anakart Asus A320. Baktığımda M2 slotu var yazıyor. 128 GB da olur, 256 GB da. En fazla 600 TL’ye çıkabilirim. Kronik sorunsuz sağlam bir SSD önerisi...
  2. M

2500 TL 24 inch IPS Sıfır Veya İkinci El Monitör Önerisi

Arkadaşlar IPS ve 24 inch istiyorum. 23 ya da en olmadı 22 de olur ama 24 olsa süper olur. En fazla 2500 TL bütçem var birkaç sıfır ve ikinci el model buldum sizce hangisini almalıyım? Farklı önerilere de açığım...
  3. M

RX 6600 İle Sorun Yaşamayan Var Mı?

Arkadaşlar ikinci el sistem diziyorum. Dün RX 5600 XT aldım ancak kart wattman hataları yüzünden kullanılmayacak haldeydi, bugün iade ettim. Piyasada ucuz RTX 2060 olmadığı ve mining şüphesi olduğu için yine AMD'ye kaldım, RX 6600 bakıyorum ancak 6xxx serisinde sorunlar çözüldü denmesine rağmen...
  4. M

RX 5600 XT Oyun Oynatmıyor

Arkadaşlar bugün ikinci el Asrock RX 5600XT ekran kartı aldım. Koruma bandı üzerinde duruyor, temiz karta benziyor. Ama kart aygıtlar kısmında Asus marka görünüyor anlamadım. Arkadaşımın R5 3600 işlemcili sisteminde test edelim dedik. İlk furmark testinde 83 derecelerde 44 fps verdi. Sonda tam...
  5. M

GTX 1660ti Sistem Toplama

Ryzen 3 3100 (İkinci el) B450M Anakart (Sıfır) 2x8 GB 3000 ya da 3200 Mhz Ram (İkinci el) High Power, Aerocool ya da Thermaltake 500 ya da 600W Psu (İkinci el) GTX1660 Ti (İkinci el) Bu şekilde bir sistem topluyorum arkadaşlar. Fiyat aşağı yukarı 8500-9000 TL falan tutuyor. Sizce sistem uyumu...
  6. M

8 Bin TL İkinci El Sistem Önerisi

Arkadaşlar RDR2, Uncharted 4, Last of Us, yeni çıkan AC'ler, Mafia 2 Definitive Edition, yeni çıkan CoD'lar, Spider-Man gibi son zamanlarda çıkan oyunları oynamak için ikinci el bir sistem toplamak istiyorum. Bütçem 7-8K falan. Sıfır, ikinci el karışık bir sistem olabilir, farketmez. Ekran...
Geri