Arama sonuçları: *

• Users: blurizex
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. blurizex

Cam mousepad alınır mı 8khz

wraithten atk dragonfly a9 ultra alacağım 8khz li ulugamesde 2kya var sizce almalımıyım
  2. blurizex

Aula Hero 68 He 8HZ alınır mı

https://www.hepsiburada.com/aula-hero-68-he-manyetik-klavye-rapid-trigger-meteor-switch-8000hz-rgb-neon-tkl-hot-swap-oyuncu-klavyesi-beyaz-p-HBCV00009TQVL1?ftid=mmsjg0s6m22h8805&magaza=Mec+Monkey&url_src=ios-product-detail&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Ainfluencer.md%3Aaffiliate&utm_medium=influe...
  3. blurizex

LG marka monitörde servisin değiştiği panelde 3 tane ölü piksel çıktı

vatandan aldığım lg marka monitörde aldığımda ölü piksel vardı ve sorun etmedim aradan 1 yıl geçti panel arızası oluştu garantiye gönderdim paneli değiştirmişler ve panelde 3 tane ölü piksel var servisten arayıpta göze batmadığı için aynı monitörü geri göndercekler bize ne yapmalıyım tüketici...
  4. blurizex

Mekatronik bölümü olan lisede okuyorum ea mı sayısalmı seçmem lazım

10.sınıf mekatronik bölümüne gidiyorum üniyi 2 yıl okicam ve gene bilgisayar,mekatronik bölümü okumak istiyorum ne seçmem lazım
  5. blurizex

Dolandırıldım nereye başvurmam gerek paramı almam için

goturbowear hesabından bileklik aldım ve 2 haftaya gelcek yoğunuz falan diyolar ama dolandırıldım ne yapmam gerek
  6. blurizex

Cs2 için hile arıyorum

tatilde eğlenmek için cs2 hilesi arıyorum orbit premium denedim idare ederdi ama bana kallavi bi hile lazım önerir misiniz
  7. blurizex

Ajazz ak680max klavye driver sorusu

bu klavye %60 olduğu için f1 f2 tuşları yokya onu alt tuşuna basılı tutarak 1 e bastığımızda f1 olarak algılaması için ne yapmalıyım
  8. blurizex

Ak680max alınır mı? nasıldır

2bin TL'ye alacağım nasıl klavyedir ajazz ak680max
  9. blurizex

Hdr alt tab süresi kısaltma

valoranta giriyorum her şey normal alt tabı saliseler içinde atıyorum star wars battlefronta giriyorum hdr açılıyor ve alt tab atamıyorum hdr otomatik açılıyor nasıl yaparım
  10. blurizex

Hdr alt tab süresi kısaltma

valoranta giriyorum her şey normal alt tabı saliseler içinde atıyorum star wars battle fronta girince alt tab süresi 3 saniye oluyor hdr kendiliğinden açıldığı için nasıl düzeltirim monitör...
  11. blurizex

Ssd taktım nasıl kurarım

ne yapmalıym burda
  12. blurizex

Çözüldü✓ Hangi ssdyi almalıyım

ana kartım Asrock H610M-HVS/M.2 takılı olan ssd Adata Legend 800 anakartta 1tane ssd yeri var o yüzden yeni ssd alamıyorum. hangi tür ssd almam gerekiyor 1tblik
  13. blurizex

kulaklık mikrofonu çalışmamaya başladı bi anda

beyler clownfishde bass felanla bişeyler yapıyodum arkadaşla konuşurken bianda sesin az gelmeye başlıyo dedi ve bi anda gitti kulaklık razer blackshark v2x 2li jak var teklisi var telefona taktım mic çalışıyo pcde ayar lazım bişeyler yaptım olmuyo
  14. blurizex

system performance sonuçları

<SystemScore>8.85</SystemScore> <MemoryScore>9.2</MemoryScore> <CpuScore>9.2</CpuScore> <CPUSubAggScore>8.5</CPUSubAggScore> <VideoEncodeScore>9.9</VideoEncodeScore> <GraphicsScore>9.9</GraphicsScore> <Dx9SubScore>9.9</Dx9SubScore> <Dx10SubScore>9.9</Dx10SubScore> <GamingScore>9.9</GamingScore>...
  15. blurizex

kulaklıkla hoparlör çakışıyor

kulaklıkla hoparlör takılı ancak ses açma yerine girdiğimde 1 seçenek var. kulaklığın kabloyu söküyorum hoparlörden çalıyo ve o tek seçenek işaretli. aynısını hoparlörde yapıyuorum kulaklıkta seçili. ikiside takılı ordan 2 seçnek nasıl yaparım
  16. blurizex

ıps panel aldım ghosting var

ASUS TUF VG279 aldım ghosting var gibi en iyi ayarlar nelerdir
  17. blurizex

2k ssıps 180hz 0.5ms mi 1080p va 280hz 0.5ms mi

https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-r27fc-30-67b6gac1tk-p-HBCV00005X5HR3?ftid=ceqrtexmkxj608nl&url_src=and-product-detail https://www.itopya.com/gamebooster-27-gb-2719fqhd-180hz-05ms-hdmi-dp-freesync-gsync-ss-ips-qhd-gaming-monitor_u24787#bTableUrunDetay 2sinin arasında ne farkları var...
  18. blurizex

gaming gen tr 4060ti lı kasa 26k ya alınır mı?

ekran olarak https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-r27fc-30-67b6gac1tk-pm-HBC00005X5HR2 Lenovo Legion R27FC-30 67B6GAC1TK kasa...
  19. blurizex

epic games rockstara bağlanmıyor

selamlar gta5 oynamak istiyorum epic gamesden gtayı yükledim açtım rockstar hesap bağla diyor bağlamaya çalıştım bağlanmıyor resimdeki hatayı veriyor. epic gmailini değiştirdim rockstardada aynı gmaille hesap açtım gene bu sorunu verriyor ama gtayı açmayıpta sadece rockstara giriş yapınca 2...
  20. blurizex

ekranda bozulmalar oluyor

2 hafta önce alt kısımda bozulmalar olup 1 dk içinde geçiyodu bugün delirdi 15 saniye yanıp söndü sebebi nedir sizce.kasa tozlu termal değişmeli 2 yıl gibi oldu ekran kartı gtx1650
Geri