Arama sonuçları: *

• Users: Hetc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Steamde assetto corsa ultimate edition gözükmüyor

Steamde assetto corsa ultimate edition gözükmüyor
  2. H

Fotoğraf, video, live wallpaperda virüs olabilir mi?

Selam. Bilgisayarımda olan Chrome'un ekranı için fotoğraf indirip kurdum ve bilgisayarımın masaüstü ekranı için bir tane video indirdim, video da olabilir live wallpaper da olabilir, hangisi olduğuna emin değilim. Bir tane kış ve karla ilgili video masaüstünde sürekli hareketli, onu internette...
  3. H

Vg27aq3a vs Vg27aq1a hangi monitor daha iyi?

Vg27aq3a vs Vg27aq1a hangi monitor daha iyi? Valorant, asetto corsa, forza horizon, ets 2 ve ets 2 mp, gta 5 ve gta 5 fivem, rdr 2 ve hikayeli oyunlar oynamak istiyorum. Rtx 4060lı pc için hangi monitor daha iyi ? Yazdığım monitorler kötü mü ?
  4. H

27 inç IPS G Sync monitor önerir misiniz ?

27 inç IPS G Sync 144hz ve ya 144hzden fazla olan monitor önerir misiniz ? Nvidia ekran kartıyla FreeSync monitor uyumlu mu ? Sadece G Sync mı monitorle mi uyumlu ? 1709583764 Min fiyatlı fp olan monitor olursa hoş olur.
  5. H

Monitor 27" 2E Gaming G2723B iyi monitor mu?

Bilgisayarımdaki ekran kartı rtx 2060, işlemci i5 12400f olucak. Monitor 27" 2E Gaming G2723B iyi monitor mu? 1080p oynucam. Valorant, cs 2, asetto corsa, forza horizon 5, ets 2 multiplayer , gta 5, gta 5 fivem, rdr 2 oyunlarını oynamayı planlıyorum.
  6. H

Rtx 3060 12gb mi alayim, rtx 4060 8gb mi?

i5 12400fle rtx 3060 12gb yada rtx 4060 8gb alicam. Rdr 2, gow, valo, cs2, forza horizon 5, asetti corsa gibi oyunlari ultra grafikde oynamak istiyorum. 8gb vram yetersiz olur mu ? Rtx 4060 8gb mi alayim, rtx 3060 12gb mi alayim?
  7. H

Rx570 i7 3770 iyi mi?

Rx570 i7 3770 almak istiyorum. Şuan rx570 i7 3770 bilgisayar alırsam bilgisayarın performansı iyi olur mu? Bilgisayar ikinci el sanırım.
  8. H

Abur cubur yiyince kalp ağrır mı?

Cheat meal yapmak istedim ve abur cubur yedim. Tahmini olarak 150 gram şeker yedim cheat mealde. Gece kalbim ağrıdı tahmini olarak 2 dakika. Kalbimin ağrımasının sebebi abur cubur yemiş olmam olabilir mi? Çok donut yiyen insan gördüm, tahmini olarak 1000 gram şeker yemiştir belki. Onun kalbi...
  9. H

Hangi pidenin tadı iyi?

Sucuklu pide, kıymalı pide, peynirli pide, kıymalı peynirli pide 4 pideden hangisi daha iyi?
  10. H

Duş aldıkdan sonra sulu havluyla vücudumu ve saçımı kurutmak sorun olur mu?

Havlum tam kurumamış bazı yerleri su ve deterjan mı ne onla yıkanmıştı. Deterjanın kokusu hala ola bilir havlunun kurumadığı yerlerde. Duş almak istiyorum. Duş aldıkdan sonra az önce anlattığım sulu havluyla saçımı ve vücudumu kurutsam sorun olur mu? Havlunun bazı yerleri kuru. Havlunun kuru...
  11. H

Yumurtadan duman çıkması normal mi?

Yumurtayı pişirirken büyük tavada pişiriyorum ve bazen 3 bazen 4 tane yumurta yiyorum. Yumurtayı pişirirken duman çıkıyor tavadan ya da yumurtadan ama duman tavanın içinden geliyor diye tahmin ediyorum. Yumurta pişirirken yumurtadan duman çıkması normal mi? Duman çıkan yumurtayı yersem zararlı...
  12. H

Rtx 4070 iyi ekran kartı mı? Vram önerisi var mı?

Rtx 4070in vramı kaç yıl için yeterli ve rtx 4070i kaç yıl oyunlarda yüksek fps alarak kullana bilirim? Hangi işlemciyle rtx 4070le oyunlarda en iyi fpsi ala bilirim ? Rtx 4070 değil de başka ekran kartı daha iyi biraz para farkı var arasında dediğiniz ekran kartı varsa söyler misiniz? Ekran...
Geri