Arama sonuçları: *

• Users: srthekng
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Redmi Note 8 şifre kırıldıktan sonra hiçbir program açılmıyor

Herkese iyi forumlar arkadaşımın eski telefonunda veri olduğundan dolayı direk sıfırlamamak adına şifre kırma yapmak istedik bunun üzerine biraz araştırma yaptım ve redmi note 8 cihazın içine twrp kurulumu yaptım ardından şifresini kaldırdım cihazın ancak hiçbir program açılmıyor ve ekte...
  2. S

40 K Sistem Tavsiyesi

Herkese selam arkadaşlar elimde bir laptop var HP Victus 15-FA1033NT modeli alalı hemen hemen 1 yıl olacak laptoptan yana bir sıkıntı yaşamadım ama artık satıp yerine bir f/p canavarı toplamak istiyorum ets2 gibi oyunlarda laptop kalabalık yerlerde yetmiyor mp girdiğim zaman o yüzden ekran kartı...
  3. S

Çözüldü✓ RM-K81 DELUXE HANDS FREE MODU PROBLEMİ

Beyler rampage rm-k81 deluxe bluetooth kulaklığım var pc ye kablo ile bağlıyorum sıkıntı yok ses mükemmel ancak bluetooth ile bağlanınca hands free modu açılıyor ve ses çok kötü oluyor buna bir çözüm bulamadım acaba yardım edebilecek biri varmıdır ?
  4. S

Çözüldü✓ 1500 TL red switch mekanik klavye önerisi

1500 TL ye kdr red switch mekanik numerikli ve multimedya tuşlu bir klavye arıyorum fiyat 1800 e kdr arttırılabilir aklımda rampagein bir kaç modeli var ancak sizlerinde önerilerini bekliyorum
Geri