Arama sonuçları: *

1. I

Çağrı sırasında sesim gitmiyor

Merhaba vivo y20 telefonum var. Bugün bir sorun yaşadım. Whatsapp dan arama yapıyorum cağrı sırasında sesim karşıya gidiyor. Hiçbir problem yok. KArşıdakinin sesi de bana geliyor ama normal arama yaptığımda telefon zil sesi çalıyor ama çağrı sırasında hiçbir şekilde ses gelmiyor ya da benim...
  2. I

Teknik servis süreyi geçirdi. Beklemeli miyim?

16 Ağustos' ta telefonumu teknik servise yolladım. O andan beri takip ediyorum. Tek söyledikleri anakart değişecek. Parça bekliyoruz firmadan. Yarın 20 iş günlük süreleri doluyor. Ne yapmam gerekiyor. Gelince hemen yollayacağız diyor adamlar. 3 haftadır aynı şeyi söylüyorlar. Telefona da...
  3. I

Çözüldü✓ Red mi note 11 pro güncelleme sonrası açılmıyor

Telefon gece kendi kendine hyperos güncellemesi diye güncellemiş kendini. Güncelleme sonrası herhangi bir uygulamaya girdiğimde sürekli kendini kapatıp açtı. En son hepten gitti. Hiçbir şekilde tuşları tepki vermiyordu. Telefoncuya götürdüm. Sadece format atıp bıraktı. Nasıl tepki vermeyen...
  4. I

Monitör kapanıyor. Bilgisayar çalışıyor

Arkadaşlar yeni dell 3223q marka 4k monitör aldım. Monitör aşağıdaki fotoğraftaki gibi sürekli video ya da film açtığım sırada 1-2 saniyeliğine desenli siyah görüntü veriyor. En son 1 kere kapandı. No sinyal dedi. Normalde geri geliyordu ama bu sefer gelmedi. Pc ye res attım. Görüntü geldi ...
  5. I

Bu Sistem alınır mı?

ARKADAŞLAR BU PC ALINABİLİR Mİ ? PARÇALAR NASIL ? BEKLEMELİ MİYİM DERSİNİZ? 4070 Tİ SUPER SİSTEM ÖNERİNİZ VAR MIDIR? NEYİ DEĞİŞTİRİRDİNİZ. GAMEGARAJ Super V2 7000-RTX 4070TiS
  6. I

İki sistem arasında kaldım. Bir de sitelerden hangisi daha güvenilir?

İKİ SİSTEMDEN HANGİSİ DAHA İYİ? SOLDAKİ GAMEGARAJ SAĞDAKİ İTOPYA. SİTELER GÜVENİLİR Mİ?
  7. I

Çözüldü✓ Monitör önerilerinizi bekliyorum.

Merhabalar. Monitör almak istiyorum. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum ve ona göre bilgisayar toplayacağım. Monitör önerisi olan var mıdır? Benim için önemli olan ekranın büyük olması en az 27 inç ( 31 çok iyi olur) ve güzel görüntü göstermesi. Aşağıda bir monitör gözüme çarptı ama onun da...
  8. I

R5 7500F - RTX 4070 TI Sistem almak istiyorum. Emin değilim.

MErhabalar vatan bilgisayardaki bu sistem mi yoksa gaming gen deki sistemler mi daha iyi olur. Karar veremiyorum. İnceler misiniz. https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4070-ti-oc-8g-pro-a620m-e-500gb-ssd-16gb-ram.html...
Geri