Arama sonuçları: *

• Users: uk27
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Razer Deathadder V3 Pro USB dongle kırıldı

Merhaba arkadaşlar, başlıktaki fareye sahibim. Ancak laptopta takılı iken USB dongle kırıldı. Yeni bir dongle satılıyor mu ya da bu fareyi başka nasıl sekilde bağlayabilirim kablosuz?
  2. U

Pc ve tv uyumlu ambilight çözüm önerisi

Arkadaşlar selamlar, Tvye ambilight tarzı bir ışıklandırma yapmak istiyorum PC ile uyumlu olacak şekilde. Facyleds markasını biliyorum ancak pc ile uyumlu mu emin değilim. Ps5 ve xboxa takıyorlar genelde reklamlarında.
  3. U

SEASON: A Letter To A Future oyunu için Türkçe yama nereden bulunabilir?

Arkadaşlar selam. SEASON: A Letter To A Future oyununun Türkçe Yamasını arıyorum. Var mı bildiğiniz bir site? EasterGame videolarında oyun TR görünüyor ama ben bulamadım.
  4. U

Marvels Spider-Man FSR3 modu ve Türkçe yama dosyaları çakışıyor

Arkadaşlar selam, Spider-Man Remastered Epic Games oyununa FSR 3 mod yükledim RTX 3080. ancak bu modu kurduğumda Türkçe yama Anonymous Çeviri dosyaları çalışmıyor. Oyun ana diline dönüyor. Nasıl bir hata olabilir nasıl çözebiliriz?
  5. U

Çok yönlü TV askı aparatı önerisi

Selam arkadaşlar, öne arkaya ve yukarı aşağıya doğru hareket edebilen kaliteli bir TV askı aparatı arıyorum. Önerisi olan var mı? Tercihen 55 65" uyumlu olmasını isterim. Bütçe önemli değil. Ben Amazon üzerinden biraz baktım ancak yukarı aşağı seçenekli pek yok. En fazla eğimli görebildim. TV...
Geri