GAMEPOWER KYRUSE 7.1 VIRTUAL İLK İZLENİM
Daha önce GamePower Mei modelini kullanmış biri olarak yeni aldığım sistemde kullanmak üzere gerekli araştırmalardan sonra
GamePower Kyruse modelini satın aldım bugün elime ulaştı almayı düşünen varsa diye bir kaç ilk izlenimimden bahsetmek istiyorum...
GamingGen de bulunan PCH GG8 Sistemine +1 ram ekleyerek 32 gb tamamladım. Psu 650w idi 750w upgrade ettirdim. Soğutucu alacağım 1 ay içerisinde onun haricinde yorumlar mısınız ? Sistemi almama 1 saat kala 1000 ₺ zam uygulandı maalesef yetişemedim.
Alacak olduğum monitör 1 MS (MPRT) Olarak gözükmektedir. Bu nedir, ne işe yara,r iyi midir, kötü müdür, almalı mıyım yoksa almamalı mıyım bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler şimdiden.
Merhabalar,
Yeni çıkan Gaming Gen PCH-GG8 sistemini satın alacağım fakat ilk 1 ay stok soğutucu ile kullanmak zorundayım herhangi bir sorun teşkil eder mi ?
(Maalesef bütçemi arttıramıyorum onun için stok fan ile alıp bir sonraki ay soğutucu alabilirim)
Yardımlarınız için teşekkür ederim...
Selamlar herkese..
Arkadaşlar Şubat ayı sonunda sistem alacağım sürekli araştırma halindeyim fakat karar veremedim tasiyelerinizi bekliyorum.
Aklımda 2 adet sistem var birisi :
AMD Ryzen 5 7500F / MSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio
bir diğeri :
AMD Ryzen 5 7500F / Palit Jetsream RTX4060TI 16GB...
Arkadaşlar merhaba.. Şubat ayı sonunda yeni sistem alacağım bütçem 25-30k arası ve en çok beğendiğim sistem R5 5600 ve XFX RX 6800 XT Merc oldu. Bir kaç arkadaşıma sordum fakat soğuttular nerdeyse beni yol driver çöküyor yok hata veriyor diye. Bu konuda karar vermeme yardımcı olabilir misiniz ...