Arama sonuçları: *

• Users: frkncarti
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

1 uzun 3 kısa bip sesi

merabalar ekran kartımı yeni aldım rtc 3060 ventus modeli işlemcim 7700x power 750w 80 plus ve anakartım asus b650 m a wifi ii ilk aldıgımda problem olmadı fakat şuan açılırken 1 uzun 3 ksıa bip sesi verip ilk seferde açılıyor görüntü geliyor 2 inci seferde görüntü gelmiyor portları...
  2. F

Yeni ekran karti aldim psu dan gelen hangi kabloyu takmam gerekiyor

Gaming gecesinden 3060 ventus ekran karti aldim power 750 80 + sertifikaya sahip anakartim asus b650 m -a wifi ii bu ekran kartini bu anakarta takabilirmiyim bir diger. Sorum ise ekran kartina guc verirken psudan gelen hangi kabloyu takmam gerekyor direk psudan gelen bir kablo yanlarinda ayrik...
  3. F

ssd de yazan okuma ve yazma göstermiyor

herkese meraba yeni kasa topladım ssd bilgileri aşagıdaki fakat yazan okuma hızını alamıyorum sebebe nedir acaba anakart asus b650 wifi 2 giriş olarak pcı 5.0 da takılı
  4. F

7700x işlemciye 9600 gt ekran kartı takmak

7700 x işlemci b650m anakart 32 5600 mhz ram li pc topladım ekran kartını daha sonra alacağım alana kadar 9600 gt takmak istiyorum suan onboard görüntü alıyorum ekran kartından görüntü almaya çalışıyorum bilgisayar çalışıyor fakat görüntü gelmiyor açılışta tanımlıyor daha 4 tane pip sesi...
  5. F

argb fanı anakarttan kontrol etme

power boost 4 fablı argb kasasını aldım anakarttım b650 m-a wifi ii sorum su argb fanları parelel bir şekilde bağlamışlar molexin yanına kontrol için tuşa giden swicht tuşu var bu tuşdan renk değişiyor fakat ben anakarttan kontrol etmek istiyorum sw tuşun yanından çıkan bir kablo daha tek...
Geri