Arama sonuçları: *

• Users: S.zngl
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S.zngl

Yardım Ramlerimden birinde sorun var

Merhaba herkese iyi akşamlar Gece temizlik yaptıktan sonra bilgisayarım açılmadı bende tankeri çıkar tak yaptım ama birinde ekranda piksel kayması oluyor ram arızasımı yoksa başka bir sorun mu vardır Ram gskilss ripjaws s5 32 gb iki tane kit şekilde 64 gb toplam kullanıyordum 1730074940...
  2. S.zngl

İşlemci Isınma Değeri

Merhabalar 13900F işlemcim var ek olarak msi mag cooler sıvı soğutmasını kullanıytorum Manor Lord oynarken en yüksek ayarlarda işlemci ortalama 80 civarı maks 98 derecee görmüş sebebi nedir? 64 gb ram ve msi ventus 3x 4090 var
  3. S.zngl

Yardım Msi Ventus 3x RTX4090 Ekran Kartının Termal macun Değişme Süresi Nedir ?

Herkese Hayırlı Günler; Bilgisayarımda MSİ marka Ventus 3x RTX4090 model bir Ekran kartı var bir araştırma yaptığımda ekran kartlarının macunlarının değiştirilmesi gerektiğini gördüm ama çok bilgi kirliliği var. Sorularım; Benim ne kadar süre ile ekran kartının termal macununu değiştirmem...
  4. S.zngl

Yardım RTX4090 %100 kullanım olmuyor

Herkese merhaba Vatan Bilgisayardan 1 ay kadar önce aldığım Msi ventus 3x RTX 4090 ekran kartım RUST oynarken nadir olarak %99 olmakta onun dışında genellikle %50 - % 70 ararsı gezmekte bildiğim kadarıyla darboğaz olmadığını anlamam için kullanımın %99 civarında olması gerrekmekte bu sorun için...
  5. S.zngl

Yardım GTA 5 300+ Fps alıyorum ama drop var

Merhabalar; Epic games üzerinden GTA 5 indirdim oyunu açtım ultra ayarlarda 300 - 350 fps arası alıyorum ama drop oluyor sebebi nedir bilenler yardımcı olabilir mi ? İşlemci : 13900F Ssd : 980 Pro 2TB Ekran Kartı Msi RTX4090 Ram : 64 gb Gskills
Geri