Arama sonuçları: *

1. Değirmencidayı

Gta Trilogy Definitive Açılmıyor

steamripten indirdim hata veriyo yeniden indir diyo yaşayan var mı çözümü nedir
  2. Değirmencidayı

Öneri Fan Çoklayıcı Önerisi

anakartımda yeterli jargb portu yok çoklayıcı almam lazım fan hızını msi centerdan ayarlayabiliyorum ama çoklayıcıya takarsam msi centerdan ayarlayabilirmiyim bilmiyorum ayarlanıyosa sadece argb kontrol edebilsem yeter kasamda 7 tane fan var 1 tanede pompanın üstünde argb var
  3. Değirmencidayı

Yardım Dualsense Açınca Garip Bir Şey Oluyor

oyun oynayacaktım kolu açıyorum l2 r2 den titreşim geliyo ışıklar yanıp sönüyo neden böyle çözümü nedir
  4. Değirmencidayı

Steamripten Oyun İndirilir mi

daha önce oyun indirdim ama yapan kişiyi ilk defa gördüm 0xdeadc0de ismi bu bi sorun yaşar mıyım
  5. Değirmencidayı

Yardım Re9 Dualsensei Tanımıyor

Bilenler vardır pc için dualsense almıştım pi pico 2w la beraber kullanıyorum diğer oyunlarda sorun yaşamıyorken re9 da tuşlar çalışmıyor titreşimler falan var sorun yok onda sadece tuşlar falan çalışmıyo neden böyle bilmiyorum steamden girdi ayarlarını falanda kurcaladım olmadı
  6. Değirmencidayı

Yardım Dualsense Ds5 Sorunu

dualsense için bilgisayarıma ds5 kurdum pi pico 2w la bağlandıda ondada sorun yok ama ds5 bridge programında göremiyorum bu program olmadan titreşimleride açamıyorum
  7. Değirmencidayı

Yardım Modem Önerisi İstiyorum

operatörlerin verdiği bi modemi kullanıyorum o yüzden tam performans alamıyorum internetimden fp bi modem öneriniz var mı
  8. Değirmencidayı

Dualsense Ds5 İçin En İyi Mikro Denetleyici

dualsense almaya karar verdim bu fiyatta muadili olmadığı için biliyonuz ds5dongle diye bi yazılım var ve onun için pi pico 2w öneriliyo bu yazılım sadece bu cihaz için mi üretilmiş yoksa başka mikro den. ile kullanabilir miyim
  9. Değirmencidayı

Switch 2 Nin Emulatörü Var mı

ocarina of time remake duyurulunca switch 2 almayı düşünüyorum ama emulatörü varsa almam kullanılabilir bi emulator varmı şuan
  10. Değirmencidayı

Öneri Pc İçin Gamepad Önerisi

bu bütçelerde gulikit kk3 max buldum titreşimi falan iyi denildide bilemedim daha iyisi varmıdır bu fiyata
  11. Değirmencidayı

Yardım Play Asiadan Ürün Alınır mı?

yurtdışı ama fiyatı daha ucuza geliyo bi ürün alsam sorun olur mu kırık gelirse falan iade edebilir miyim gümrük derken ekstra ödeme çıkar mı
  12. Değirmencidayı

Yardım Bu Klavyeler Alınır mı?

https://ajazzturkiye.com/products/alux-68-max-he-kablolu-manyetik-switch-klavye-8-000-hz-aluminyum-govde-argb?variant=60678895272306&country=TR&currency=TRY&utm_medium=product_sync&utm_source=google&utm_content=sag_organic&utm_campaign=sag_organic&srsltid=AfmBOoofFk_sAHk69VhgJqKldnBYHeQ6vRIchp_hW...
  13. Değirmencidayı

7 Fanım Var ARGB Lerini Nasıl Kontrol Ederim

7 fanın hepsini en ucuz yolla nasıl kontrol edebilirim etki ediyo mu bilmiyorum ama tam beyaz renk yapıcam nasıl yapabilirim fan hub mı almalıyım başka yöntemi var mı yada
  14. Değirmencidayı

🔥İndirim Msi B850 Gaming Pro Anakart 9500 TL

Bu ürünü kullanıyorum gayet memnunum fiyatı akakçeye göre 1200tl daha ucuz şuan https://www.incehesap.com/msi-b850-gaming-pro-wifi6e-am5-ddr5-8200-ocmhz-atx-gaming-anakart-fiyati-89241/ https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b850-gaming-pro-wifi6e-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1449987972.html
  15. Değirmencidayı

Yardım Bu Satıcı Güvenilir mi?

Eftelya store diye bi satıcı gördüm bi ürün alıcam piyasanın çok altında satıyo ürünü soru sordum outlet ürün falan mı vs yanıt gelmedi alsam sorun yaşarmıyım bu satıcıdan ürün alan var mı?
  16. Değirmencidayı

Silent Hill 2 Remake Düşük Fps Sorunu (Çözüldü)

9070 xt 9700x 32 gb bi sistemim var ama oyun içinde 2k ultra ayarlarda 20 fps alıyorum oyunun optimizasyonuyla ilgili bi sorun mu var çözümü var mıdır
  17. Değirmencidayı

Fps Değerlerim Normalmi

9070 xt 9700x 32 gb ramli bi pcm var valoda 2k düşük ayarlarda 450 civarı fps alıyorum 2k ultradada aynı değerler normal mi bu
  18. Değirmencidayı

Öneri Max 4.5k Gamepad Önerisi

trigger diyemi geçiyo bilmiyorum l2 r2 işte o tuşlarda titreşim olması iyi olur kroniği vs varsada çok büyük bi sıkıntı olmasın yeter
  19. Değirmencidayı

Öneri The Telltale Batman Shadows Edition Türkçe Yama Önerisi

geçenlerde bedava verilmişti ama bu shadows sürümü normal yamalar çalışırmı bilemedim çalışıyosa herhangi birini indiricem
  20. Değirmencidayı

Çözüldü✓ Pulse 9070 XT De 90c VRAM Normalmi

9070 xt pulse ekran kartım var ama bu değerler garip geldi mafia the old country de bu değerler normalmi mem1 vram değerleri
Geri