Arama sonuçları: *

1. Değirmencidayı

Ps4 Oyunlarının Romlarını Bulabileceğim Site Önerisi

uncharted 2 3 falan oynayacağım pc de yok muş ps3 sürümlerindede türkçe dublaj yokmuş galiba sadece remastered sürümlerde var mış nerden bulabilirim bunları
  2. Değirmencidayı

Canlı Translator Uygulaması Önerisi

bildiğiniz canlı çeviri programı var mı kullanılacak
  3. Değirmencidayı

Çizgi Roman Okumak İçin Site Önerisi

sadece spidermanleri okumak istiyorum 90's dan itibaren tüm çizgi romanlarını bulabileceğim bedava bi site var mıdır ingilizce türkçe farketmez türkçe yok zaten bi ücra var ondada çok az spiderman içeriği var
  4. Değirmencidayı

Akım Korumalı Priz Önerisi

bu bütçelerde en iyi ürün nedir
  5. Değirmencidayı

Tears Of Kingdom 1.2.0 Sürümü PC De Nerden İndirilir

türkçe yama 1.2.0 sürümü için yapıldığından uyuşmuyo bu sürümü nerden indirebilirim pc ye
  6. Değirmencidayı

Yardım Lol De Ses Açarken Ekran Bozuluyor

Asus vg27aq5a monitörüm var ilk başta alt tab atınca saliselik gitti sonra ai a sordum oda çerçevesiz yap dedi yaptım bu seferde ses açıp kaparken veya herhangi bir komut verirken alt f4 de dahil ekran daha uzun süreli gidiyor ne yapmalıyım garantisi var hala iade mi etmeliyim
  7. Değirmencidayı

Yardım Fps Değerlerim Normal Değil Galiba

9070 xt 9700x 32 gb ramli bi sistemle rdr2 de 2k ultra fsr kapalıyken 50 fps alıyorum neden böyle diğer oyunlarda normaldi internetteki benchmark testlerine göre sadece bunda böyle neden
  8. Değirmencidayı

Gta Trilogy Definitive Açılmıyor

steamripten indirdim hata veriyo yeniden indir diyo yaşayan var mı çözümü nedir
  9. Değirmencidayı

Öneri Fan Çoklayıcı Önerisi

anakartımda yeterli jargb portu yok çoklayıcı almam lazım fan hızını msi centerdan ayarlayabiliyorum ama çoklayıcıya takarsam msi centerdan ayarlayabilirmiyim bilmiyorum ayarlanıyosa sadece argb kontrol edebilsem yeter kasamda 7 tane fan var 1 tanede pompanın üstünde argb var
  10. Değirmencidayı

Yardım Dualsense Açınca Garip Bir Şey Oluyor

oyun oynayacaktım kolu açıyorum l2 r2 den titreşim geliyo ışıklar yanıp sönüyo neden böyle çözümü nedir
  11. Değirmencidayı

Steamripten Oyun İndirilir mi

daha önce oyun indirdim ama yapan kişiyi ilk defa gördüm 0xdeadc0de ismi bu bi sorun yaşar mıyım
  12. Değirmencidayı

Yardım Re9 Dualsensei Tanımıyor

Bilenler vardır pc için dualsense almıştım pi pico 2w la beraber kullanıyorum diğer oyunlarda sorun yaşamıyorken re9 da tuşlar çalışmıyor titreşimler falan var sorun yok onda sadece tuşlar falan çalışmıyo neden böyle bilmiyorum steamden girdi ayarlarını falanda kurcaladım olmadı
  13. Değirmencidayı

Yardım Dualsense Ds5 Sorunu

dualsense için bilgisayarıma ds5 kurdum pi pico 2w la bağlandıda ondada sorun yok ama ds5 bridge programında göremiyorum bu program olmadan titreşimleride açamıyorum
  14. Değirmencidayı

Yardım Modem Önerisi İstiyorum

operatörlerin verdiği bi modemi kullanıyorum o yüzden tam performans alamıyorum internetimden fp bi modem öneriniz var mı
  15. Değirmencidayı

Dualsense Ds5 İçin En İyi Mikro Denetleyici

dualsense almaya karar verdim bu fiyatta muadili olmadığı için biliyonuz ds5dongle diye bi yazılım var ve onun için pi pico 2w öneriliyo bu yazılım sadece bu cihaz için mi üretilmiş yoksa başka mikro den. ile kullanabilir miyim
  16. Değirmencidayı

Switch 2 Nin Emulatörü Var mı

ocarina of time remake duyurulunca switch 2 almayı düşünüyorum ama emulatörü varsa almam kullanılabilir bi emulator varmı şuan
  17. Değirmencidayı

Öneri Pc İçin Gamepad Önerisi

bu bütçelerde gulikit kk3 max buldum titreşimi falan iyi denildide bilemedim daha iyisi varmıdır bu fiyata
  18. Değirmencidayı

Yardım Play Asiadan Ürün Alınır mı?

yurtdışı ama fiyatı daha ucuza geliyo bi ürün alsam sorun olur mu kırık gelirse falan iade edebilir miyim gümrük derken ekstra ödeme çıkar mı
  19. Değirmencidayı

Yardım Bu Klavyeler Alınır mı?

https://ajazzturkiye.com/products/alux-68-max-he-kablolu-manyetik-switch-klavye-8-000-hz-aluminyum-govde-argb?variant=60678895272306&country=TR&currency=TRY&utm_medium=product_sync&utm_source=google&utm_content=sag_organic&utm_campaign=sag_organic&srsltid=AfmBOoofFk_sAHk69VhgJqKldnBYHeQ6vRIchp_hW...
  20. Değirmencidayı

7 Fanım Var ARGB Lerini Nasıl Kontrol Ederim

7 fanın hepsini en ucuz yolla nasıl kontrol edebilirim etki ediyo mu bilmiyorum ama tam beyaz renk yapıcam nasıl yapabilirim fan hub mı almalıyım başka yöntemi var mı yada
Geri