Arama sonuçları: *

1. Değirmencidayı

Klavye ve mouse önerisi

kablosuz olması uzun süre yetebilmesi şarjının çok gitmesi fazla fps tarzı oyun oynamam hiç hatta bu iki şey olsun uzun ömürlü olsun yeter bütçede 4 4.5k
  2. Değirmencidayı

Wd blue sn5100 alınır mı?

7k ya en iyi bu ssd yi buldum alınır mı? sizce yoksa daha iyi bi tercih varmı
  3. Değirmencidayı

Neeko tv arkası led alınır mı?

1500 tl ye buldum neeko diye bi site bilmiyorumda performansını uygun geldi iyi mi? kullanan varmı bunu
  4. Değirmencidayı

Asus vg27aq5a Alınırn

10k bütçem var 11 12 ye çok daha iyi varsa öneriye açığım hikayeli oyunlar oynuyorum
  5. Değirmencidayı

9700x için soğutucu önerisi

4 5k bütçem var oyun oynamak için alıcam bu ayarlarda güzel 65 derecelerde tutabilecek bi soğutucu önerisi lazım
  6. Değirmencidayı

Ai pcie 5x4 desteği yok diyo epeyde var gözüküyor

asus prime b650mk alıcam pcie 5x4 için ama biri var biri yok diyo hangisi doğru anlamadım.
  7. Değirmencidayı

Öneri 7800x3d için sıvı soğutucu önerisi

Max bütçem 5k en f/p sıvı soğutucuyu söylermisiniz oyun oynamak için alıyorum zaten 65 70 derecenin altında tutabilmesi yeter eyvallah şimdiden
  8. Değirmencidayı

🔥İndirim Ryzen 7 7800X3D 14.500 TL

https://www.akakce.com/c/?z=146&s=1&v=11281&p=334009206&c=15850&g=1475475770&f=%2fr%2f%3fpr%3d334009206%26vd%3d11281%26pg%3d1475475770 PTTAVM500 koduyla 14.500 tl ye düşüyor
  9. Değirmencidayı

Bedava Steam Hesabı Veren Siteler

ff7 remake var ama dlc sini oynamak istiyorum deluxe de yok site önerisi verir misiniz ff7 remake deluxe veren
  10. Değirmencidayı

Batman Arkham Knight Riddler Sorunu

Şimdi biliyosunuzki bu oyunda gotham 3 e bölünüyo ve diğer kısıma geçebilmem için köprüden geçmem lazım riddlerın bir bölümünede arabayla girmem gerekiyo ama araba görevin olduğu adada değil ve köprü kapalı nası arabayı karşıya geçirebilirim köprünün açılma zamanımı var ne yapmalıyım arabasız...
  11. Değirmencidayı

X hesabım askıya alındı düzeltemiyorum

bayadır kullanmıyodum giriyim dedim askıya alınmış hesabım hesaptan çıkmaya çalışıyorum hata diyo askıdan alayım diyorum hata diyor yeni hesap açayım diyorum hata diyor hep hata diyo ne yapmalıyım
  12. Değirmencidayı

Schoolboy runaway simulator tarzı oyun önerisi

kafa dağıtmalık oyun öneriniz varmıdır bu tarz
  13. Değirmencidayı

Crimson desert paylaşımlı steam hesabından nasıl oynanır ?

paylaşımlı hesap aldım çevrimiçi modda olmadı çevrimdışı modda olmadı ne yapıcam ?
  14. Değirmencidayı

Video indirme programı önerisi

Sadece linki girip indirebliceğim program varmı bikaç film var dönüp dönüp geri izlediğim onları indirmek istiyorum dışarda falan izlemek için öneri varmı
  15. Değirmencidayı

Crimson desertı en ucuz nasıl alabilirim

güvenilir bir şekilde crimson desert key i almak istiyorum en ucuz bu siteyi buldum https://www.allyouplay.com/tr/pc/crimson-desert-3?irclickid=1om3qB2QWxyZTpHxqHW0g0s2Ukuwijy:eXopzY0&sharedid=&irpid=2545989&irgwc=1&afsrc=1 daha ucuz ve güvenilir bir site varmı alabileceğim
  16. Değirmencidayı

PS5 jailbreak gerçek mi ?

İnternette ps5 jailbreak videoları gördüm sorunsuz bi şekilde çalışıyor mu şuan?
  17. Değirmencidayı

Yardım Hangi tv yi almalıyım

4k tv alıcam 16k bütçem var o bütçeye kadar tüm tv lere baktım ve bu 2 sini buldum çok benzerler aslında ama hangisini alayım bilemedim https://www.epey.com/televizyon/grundig-43-gjq-9100.html https://www.epey.com/televizyon/grundig-43-gju-8500-a.html
  18. Değirmencidayı

Opera gx hergün tüm hesaplarımdan çıkıyor

tüm kullandığım sitelerdeki hesaplarıma her gün 1 bazen 2 kere giriş yapmam gerekiyor nasıl düzeltebilirim
  19. Değirmencidayı

Ps4 12.52 jailbreak (crack) cd alınır mı?

lekostoreofficial diye bi sayfa var instada bende ordan alıcam galiba çnkü türkçe yama falan bile var baya kapsamlı bişey alan varsa alınır mı? güvenlimi söylermisiniz?
  20. Değirmencidayı

Yardım Re9 paylaşımlı hesaptan nasıl oynanır

hesabın sakinleşmesini bekledim olmadı silip indirdim olmadı offline modda girmeye çalıştım online a al öyle gir diyo nası girebilirim oyuna
Geri