Arama sonuçları: *

1. H

Lenovo R25 İ30 kapanmayan refresh rate numarası

Yaklaşık 2 aydır kullandığım mönitorde bugün açtığımda sol üstte ekranla ilgili bilgiler çıktı. monıtor osd sinden off yapmama rağmen kapanmıyor. Hem osd den hem monıtor kontrol merkez uygulamasından fabrıka ayarlarına aldım olmadı, Kabloları çıkarıp taktım, mönitoru kapatıp açtım ne yaparsam...
  2. H

XBOX 9.nesil controllerdeki bu değerler normal mı yoksa ürün ayıplı mı?

2 gün önce sıfır xbox 9.nesil gamepad satın aldım. Ürünün bozuk olduğunu düşünüp konu da açmıştım. Bazıları ürün bozuk değil bunlar normal dedi. Gamepad tester da yaptığım kontrollerde analoglar tam sıfırda durmuyor. hareket ettirip bıraktıkça farklı değerler çıkıyor. Sürekli 0.02134 gibi...
  3. H

Çözüldü✓ İTOPYA BOZUK ÜRÜN GÖNDERDİ İADE ALMIYOR

Merhabalar. 17 mart 2024 pazar günü Xbox Series Wireless 9.Nesil Velocity Green GamePad siparişi verdiğim ürün 20 mart 2024 (bugün) teslim aldım ve ürünün 2 analog tuşuda bozuk. Analog Tuşlarına basınca içine göçüyor çekmem gerekiyor çıkması için videoda gözüküyor. Gamepad testlerinde yaptığım...
  4. H

Çözüldü✓ Anakartta 2. m2 ssd yuvası nerede

Merhabalar. geçen haftalarda sıfır sistem alırken anakartta 2. ssd yuvası olup olmadıgını elimdeki fazladan ssdyi takıp 2 tane ssd birden kullanabilir miyim diye sormuştum. 2 3 kişi evet diye cevap vermişti. Şuan elimdeki ssdyi takmak için kasayı açtım fakat 2. ssd yuvasını göremedim. 2. m2 ssd...
  5. H

Kırmızı renkte VGA ve Boot ışığı yanıyor

Merhabalar. bugün yeni sistem aldım. elimde şuan monıtor yok birkaç gün içinde alacağım. aldığım kasayı tvye hdmı ile bağlayıp açtım ama ekran gelmedi. anakartta VGA ve Boot kırmızı ışık yanıyor. Ne yapmam lazım. montor alırsam ekran gelir mi? Sistemde bir sorun var mı? sistemim bu...
  6. H

Çözüldü✓ DDR4 R5 5600 RTX4060Tİ 16GB VS DDR5 R5 7500F RTX4060 8GB

Başlıkta belirttiğim 2 hazır sistem arasında kaldım. Lumıon sketchup autocad photoshop gibi programlar ve oyun için almayı düşünüyorum. Yaza doğru sıvı soğutucu da alacağım. ekstra olarak elimde 2tb hp ex950 ssd var bunu 2. ssd olarak takabilir miyim? DDR5 olanı almak daha mantıklı gibi geliyor...
Geri