Arama sonuçları: *

• Users: k3ll3ci
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Otomatik Altyazı Programı

Videodan yazıya çevirecek tamamen ücretsiz bir program arıyorum capcut hariç. Öneriniz var mı. Githubdan falan da olur farketmez.
  2. K

SPORTONEX satıcısının rezilliği

Bir daha sportonexten bir şey almayacağım. Sebebi ise şu; Ben 23 Nisan günü bir ayakkabı siparişi verdim. 1 Mayısa geldigimizde ayakkabı hala elimde olmadığı için DeFacto'ya (DeFacto üzerinden sportonexle alışveriş yapıyorum) ayakkabımın ne durumda olduğunu sordum. Onlar da bana 24 Nisanda...
  3. K

Memtest86 sonuçlarım nasıl

Memtest86 sonucumu eke bırakıyorum 5700'e yakın error çıktı, anlayan biri bakabilir mi? https://www.dosya.tc/server/1txx4e/MemTest86-20241112-191958.txt.html
  4. K

Sıkıştırılmış dosya çıkarma hızı nasıl limitlenir

38 GB bir dosya var ve çıkarırken unarc.dll ve isdone.dll hatası veriyor sorunun çözümü limitlemekmiş nasıl dosya çıkartma hızını kısıtlarım.
  5. K

Windows bozuk çalışıyor

Merhaba benim sorunum şu ki masaüstünde veya herhangi bir uygulama açıkken sol alttaki windows simgesine tıkladığım zaman hiçbir şey olmuyor ve arama çubuğunu açtığımda 1 harf yazdığım an arama çubuğu çöküyor bunu nasıl düzeltirim formattan sonra böyle oldu.
  6. K

Ubisofttan aldığım oyun satın alma geçmişinde yok

Dostlar ben ubisofttan R6 aldım fotoğrafta da mevcut, ama order history kısmına iade etmek için girdiğimde gözükmüyor. Ne yapcam? Bakın sol tarafta R6'yı görebilirsiniz. Satın aldım parayı çekti 41 dakika oynadım ve oynadığım hesabımdayım başka hesabım da yok.
  7. K

Klavyemin kafası Dominosa gitti

iyi akşamlar arkadaşlar klavyemde bir sıkıntı var, enter tusuna basinca enter bastığımı algılıyor ama ayni zamanda da caps lock basıyor ve backspace bastığım zaman da backspace bastıgımı algılıyor fakat aynı anda da esc basiyor kendi kendine, bu sorunu yaşayan var mı napicam
  8. K

Çakma Gamepad'de İnputLag olur mı

Ben rocket league ve hikaye oyunları oynayacağım için çakma gamepad alsam input lag olur mu? Kablolu olsa da kabulüm. Çakma gamepad önerilerinize de açığım. Bir de sizce en rahat hangi model olur? Yani ps4 dualshock mu veya ps5 dualsense ve xbox 360 gibi yani en rahatı hangisi olur sizce?
  9. K

Telefonuma ekran gelmiyor

Telefonum WhatsApp'ten gelen bir kaydını açtığım an ekran kapandı ve telefonun önündeki hoparlöre aldı sesi. Ondan sonra da ekran gelmedi. Telefon arama gelince çalıyor fakat ekran yok. Telefonun güç tuşu da etkisiz. Telefonu bilgisayara bağladığımda USB aygıtı tanınamadı diyor yani yeniden...
Geri