Arama sonuçları: *

• Users: depord
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. depord

Windows 11 gecmelimiyim

Gigabayt b760 anakart İ5 12 nesil ispemci 16 gb ram Gigabyt 4060 ekran karti Sorum su bu ozelliklerde bi pc ile windows 11 gecmelimiyim yoksa windows 10 ilemi devam etmeliyim
  2. depord

Tws kulaklik önerisi

Merhaba 1000 1500 arasi tws kulaklik onerisi istiyorum daha once lenovo kullaniyordum omrunu tamamladi suan bass tizi duzgun dış dunya ile iliskiyi kesebilecek bir kulaklik istiyorum onerisi olan varmi kulak ustu istemiyorum
  3. depord

Mekanik klavye onerisi

Merhaba arkadaslar sayi tuslari olan mekanik klavye onerisi olan varmi gerek yazilimda kullanacagim gerek oyun oynarken kullanabilecegim swicler hakkinda hicbir bilgim yok ona gore tavsiye verirseniz sevinirim
  4. depord

Ethernet kablosuz ağ kurma

Öncelikle selamın aleyküm arkadaslar benım evimde 2 tane bilgisayar var pek bilgim olmadıgı için 2 masa üstünüde bilgisayarımda modeme ethernet kablosu ile modeme bağlı benım sorum şu ben bu iki bilgisayar arasında dosya aktarmak için ağ kurmak istiyorum ama nasıl yapcağımı bilmiyorum yardımcı...
  5. depord

Bosta ilen cpu yuzde 70 olarak calisiyor neden olabilir

Oncelikle selamin aleykum arkadaslar intel pentium g3260 islemcim var bosta iken hic birsey acik deyilken cpu yuzde 70 de calisiyor internet felan actigimda yuzde 100 e yukseliyor sicaklik degerleride 56 ile 65 derecelerde sizce sorun ne olabilir
  6. depord

ARGB LED KASA VE FANLARİ DEYİSTİRİLE BİLİR KASA ONERİSİ İSTİYORUM

Oncelikle merhaba daha yeni pc topladim rainbow kasam vardi ve kasamin ledleri patladi suan yeni kasa almak istiyorum ama argb olmasini istiyorum ledleri kendim kontrol edebiliyim rtx4060edge ekran karti ve b760 anakartim var 2500 tl kadar onerebileceginiz bir kasa varmi lutfen rampage olmasin...
Geri