Arama sonuçları: *

• Users: taha123
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

1500-2000 TL bütçe bilgisayar ve PS4 Pro uyumlu gamepad önerisi

Maksimum 2bin TL bütçede hem PC de hem PS4 de kullanabileceğim rekabetçi oyunlar için dayanıklı gamepad ne önerirsiniz arkadaşlar.
  2. T

1500 TL palm grip için kablosuz oyuncu faresi önerisi

Bu şartlarda alabilecegim en iyi mouse nedir arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.
  3. T

1.21.1 Fabric Minecraft Mod Önerisi

8-10 kişi modlu Minecraft smp açacagız yakında 1.21.1 Fabric için mod ve görüntü eklentisi önerilerinize ihtiyacım var varsa bilgisi olan önerilerinizi bekliyorum.
  4. T

30 k bütçe nvdia ekran kartı ddr5 sistem önerisi

30 k bütçe nvdia ekran kartı ddr5 sistem önerisi lazım arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum
  5. T

1080P Monitör Önerisi 3-4 Arası bütçe

mümkünse 4 bini aşmayan ne kadar ucuz olursa okadar iyi benim için ips panel 1080p ve 144 hertz olması yeterli alabilecegim en iyi monitör nedir tavsiyelerinizi bekliyorum sagolun..
  6. T

4060 Hazır Sistem tavsiyesi

Tercihen DDR5 32 GB RAM 1TB SSD'li 4060 işlemci olarak da en kötü 5600 seviyesinde bir işlemci olsun istiyorum bütçem 22-23 bin TL civarında hazır sistem önerilerinizi bekliyorum
  7. T

Telefon için iOS uyumlu projektör önerisi

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 3'e 5 metre gibi bir alanı net gösterecek maç ve film izlemek için iOS ve mümkünse Android uyumlu bir projektör arıyorum. Bütçem belli değil önerilerinize göre şekillenecek varsa bilgisi olan önerilerinizi bekliyorum. Sağ olun.
  8. T

Vesa monitör çevirici varmı

Vesa desteklemeyen monitörü destekleyene çeviren aparat varmı arkadaşlar gördünüzmü duydunuzmu
  9. T

4500 tl bütçe 2.el direksiyon önerisi

Çogunlukla forza ve ets için kullanılacak 2. El bu bütçede en iyi ne alınır arkadaşlar
  10. T

300 tl bütçe mouse pad

300 civarı bütçem var duruma göre arttırabilirim 90x40 veya benzeri boyutlarda rgb olmayan eğer csgo gibi oyunlarda sorun yapmıyacaksa tercihen keçe mouse pad yapacaksa sade ufak desenli normal bir mouse pad bakıyorum önerilerinizi bekliyorum
  11. T

Temu Siparişim Sınırı Geçiyormu

Daha önceden bir siparişim gümrükte kaldıgı için daha tedbirli yaklaşıyorum artık sizce sipariş bu şekilde herhangi bir sıkıntı yaşarmı.
  12. T

Steamden Oyun İndirememe Sorunu

Dün shark 7A sistemini aldım SSD'min tam adı Kingston NV3 1TB 6000-4000MB/s NVMe PCI-e 4.0 M.2 gen4 SSD SNV3S/1000G sorunumu özetlemek gerekirse Steam harici hiçbir indirmede sıkıntı yaşamıyorum fakat Steam'de oyun indirirken bir süre sıkıntısız hızlı hızlı indiriyor fakat bir yerde tıkanıp hiç...
  13. T

Kaçak Oyun Nerden Satın Alınır

ucuz games benzeri oyunları satın alabilip sorunsuz kullanabileceğim site önerir misiniz? arkadaşlar teşekkürler
  14. T

Steam Aşırı Düşük İndirme Hızı

Steamde Aşırı Düşük indirme hızı alıyorum fotografları aşşagı paylaşıyorum internet hızıma göre bi anormallik varmı sizce
  15. T

2-3K civarı Blue Switch Klavye Önerisi

2-3 civarı bir bütçem var Blue switch ℅ si farketmez dokunuş hissiyatı güzel olan tercihen siyah renk yay sesi olmayan oyunlar içinde uygun klavye ne önerirsiniz arkadaşlar şimdiden sağolun
  16. T

Pc mi korumak için Ups önerisi

7500f 4070s sistemimi korumak için tercihen 2.el(aküsünü ayrı da alabilirim) bol bol elektrik kesintisi yaşanan bölgede sistemimi korumak için ups bakıyorum fakat nerdeyse hiçbir bilgim yok önerebileceğiniz markalar varmı veya alırken nelere dikkat etmeliyim elektrik kesintisinden sonra çok uzun...
  17. T

Hazır Sisteme Özelleştirme Önerisi Ve Birkaç Sorum Var

40 bin civarı bütçeye en iyi sistem bu sanırım https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7000/ özelleştirme olarak ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar 1-1tb twinmos ssdiyi kingston yapmama gerek varmı 2-anakartı b650 yapmam nasıl bir fayda sağlar 3-peerless assasin bu kasaya sığarmı 4-alabileceğim...
  18. T

40k civarı bütçe hazır sistem önerisi

Herhangi bi marka filtrem yok fiyatı mantıklı olan her sistemi alabilirim bütçe 40k önerilerinizi bekliyorum
  19. T

neden 2k görüntü alamıyorum

msi mag 275 qf monitürmde hdmi kablo desteklemesine ragmen 2k alamıyorum sebebi ne olabilir arkadaşlar ekran kartım gt730
  20. T

Msi mag 275qf renkleri berbat

Bu sabah elime ulaştı monitör Display port ile kullanamadım sadece 60hz 1080p HDMİ ile kullanacak vaktim vardı testlerini yaptım sorun çıkmadı fakat renkler aşırı kötü soluk piksel piksel geldi gözüme akşam display port ilede deniyeceğim acaba monitörde yapmam gereken bir ayar mı var çünkü...
Geri