Arama sonuçları: *

1. SiyahAltın

480GB SSD ÖNERİSİ VE BİRKAÇ SORUM VAR

400TL bütçem var ssd önerisi istiyorum ve bir kaç sorum var okuma yazma hızından hangisine bağlı windowsun açılma hızı ? yani okuma mı önemli yazma mı , Sandisk kullanan var mı 1607180653 biraz karmaşık yazmışım galiba okuma hızı nerelerde önemli yazma hızı nerelerde?
  2. SiyahAltın

MODEM ÖNERİSİ 300-400TL

300-400tl civarı bütçemiz var hangi modemi önerirsiniz TP-Link Archer VR300 bu modemi gördüm kullanan var mıdır iyi midir başka öneriniz var mı?
  3. SiyahAltın

MİLLENİCOM HİZMETLERİ NASILDIR?

Türktelekom zam yapmış tarifeye değiştirmek istiyoruz Vodafone süperonline ve türknet altyapısı yok millenicomun müşteri hizmetleri nasıldır kullanan var mı önerir misiniz? veya başka önerdiğiniz bir firma var mıdır?
  4. SiyahAltın

2.5" 480GB SSD ALICAM

Hyperx fury 3d 480gb mi yoksa kingston a400 480gb mi almalıyım Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. SiyahAltın

YARDIM LAZIM LOGİTECH G102

Bi tane internet cafe işleten. Abide açılmamış g102 var almayı düşünüyorum fakat prodigy mi yoksa lightsync mi onu nasıl anlarım yardım eder misiniz Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. SiyahAltın

5000TL YE BİLGİSAYAR SETİ

bi arkadaşın oğluna pc alıncak yardımcı olur musunuz: 5000tlye monitör bilgisayar hoparlör klavye mouse mousepad hepsi içinde olcak daha çok ders için kullanılacak yani ekran kartının çok iyi olmasına gerek yok şuanki piyasadan çok haberim yok size danışmak istedim
  7. SiyahAltın

100 -150 TL BÜTÇEM VAR HANGİ MOUSEYİ ALMALIYIM?

Max 150tlye çıkabilirim lütfen daha üst bir şey önermeyin hangi mouseyi almalıyım anket dışında öneriniz varsa yorumlara yazabilirsiniz 1597934463 Şuan everest sgm x7 kullanıyorum
  8. SiyahAltın

Redmi Telefonlar NASILDIR?

Xiaomi redmi note 8 pro düşünüyorum 1800tl civarına sıfırını buldum biyerde sizce alınır mı ve 6gb ram yeterli olur mu 3 sene civarında kullanmayı düşünüyorum
  9. SiyahAltın

Redmi note 8 pro vs redmi note 9 pro

ikisininde 128gb 6gbram olan modelleri , arada pek fark yok hangisinin işlemcisi daha iyidir öneriniz nedir 1596554028 kararsız kaldım
  10. SiyahAltın

BLENDER KULLANAMIYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN

CTRL F12 YAPIP RENDERLEMEK İSTEDİĞİMDE BÖYLE OLUYOR ne yapıcağımı bilmiyorum edit:Youtube kanalım için lazım
  11. SiyahAltın

BU LAPTOPUN EDERİ NEDİR

Arkadaşlar bu özellikteki bi laptopun ederi nedir
  12. SiyahAltın

TELEFON ÖNERİSİ 2000-2500TL BANDINDA

Tcl plex 6gb ram 128gb hafızalı telefon hoşuma gitti önerir misiniz veya bu fiyat bandında alınabilecek daha güzel telefon var mıdır?
  13. SiyahAltın

Mobil Programlama

Arkadaşlar ben Yazılım dili öğrenmek istiyorum mobilde program geliştirmek için C# İle android'de program yazılır mı yoksa Java mı öğrenmeliyim
  14. SiyahAltın

SATA SSD ÖNERİSİ

360Gb veya 480Gb lik ssd alacağım hangi markalar güvenilirdir 500₺yi geçmezse sevinirim bu markalardan başka öneriniz varsa yoruma yazabilirsiniz.
  15. SiyahAltın

Hikayeli Oyunlar Önerin

max 40gb'a kadar oyun önerir misiniz şuanlık fazla alanım yok sistemim Rx570 R3 1300X 8GB 3000mhz ram
  16. SiyahAltın

Ssd

Pcde kötü bir hdd'm var kaç gblik ssd alırsam işimi görür şuan 210gb var oyun yükleyemiyorum
Geri