Arama sonuçları: *

• Users: Taxonomy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Öneri Bütçeye Uygun Klavye Önerisi

Selamlar, kablosuz Türkçe Q klavye arıyorum. Tiz değil de tok tuş sesi olan bir klavye arıyorum. %75 veya TKL bakıyorum bütçem 3500 - 4000 TL marka, model ve diğer ayrıntıları bilmiyorum öneriniz var mı ?
  2. T

2 Bin TL Monitör Arasında Kaldım ?

AAA oyunlar oynuyorum arada film dizi izliyorum, AI LLM uygulamaları geliştiriyorum. Aradığım çok göz yormayan kaliteli günlük maksimum 4-5 saat başında duracağım bir monitör , bu iki monitör arasında kaldım sizce hangisi almalıyım veya alternatif öneriniz var mı Bütçe 22 Bin TL Ekran kartı =...
  3. T

Öneri Taksitle Alınabilecek Güncel 5070 Tı veya 5080 Ekran Kartı Önerisi

Tüm sistemi tamamladım sadece ekran kartım kaldı sürekli takip ediyorum siteleri bulduklarımda oldu önceliğim ise 3 ( fırsatsa ) veya 6-9 ( ihtiyacım olan ) taksit olması bu konuda güncel satışta olan ekran kartı öneriniz var mı ? %60 (LLM PROJELERİ ) iş için - %40 oyun ve eğlence için...
  4. T

Öneri Gainward Rtx5070 Ti Alınır mı

Selamlar https://www.hepsiburada.com/gainward-rtx5070-ti-phoenix-s-16gb-gddr7-256bit-gaming-oyuncu-ekran-karti-p-HBCV00009IF12P?magaza=Hepsiburada 5070TI 9 Taksit ile ekran kartı almayı düşünüyorum bu ekran kartı alınır mı veya alternatif uygun 6-9 taksit arası başka bir öneriniz var mıdır...
Geri