Arama sonuçları: *

1. Roronoa Zoro

Çözüldü✓ Bu kablolar sizce uygunmu?

modemden kasaya internet için kablo alacağım ve bu kablo evin dışından geçicek bu kablo uygunmu veya öneriniz varmı? https://app.hb.biz/YTkjfmyNodya
  2. Roronoa Zoro

Kulaklık önerisi lazım

oyun için kullanıcam itopyada indirimli diye bunu gördüm ama kulaklıklar hakkında fikrim yok bu fiyata bu alınır mı?? bundan daha ucuza daha iyisi varmı? https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-x-green-gaming-kulaklik_u19978
  3. Roronoa Zoro

WİFİ(ADAPTÖR) Mİ KABLOLUMU?

Şuanda pc ile modem arasında 7-8 metre ve bir duvar var . Koridordan kablo çekmek görsel olarak rezalet olacagı için buna bir çözüm bulmam gerekiyor.Anakartımda wifi özelligi yok ayrıca wifi ile nekadar rekabetçi oyun oynayabilirim bilmiyorum. Kısacası sorum şu internette bazı adaptörler gördüm...
  4. Roronoa Zoro

Internet hakkında ve wifi adaptörü

Şuanda pc ile modem arasında 7-8 metre ve bir duvar var . Koridordan kablo çekmek görsel olarak rezalet olacagı için buna bir çözüm bulmam gerekiyor.Anakartımda wifi özelligi yok ayrıca wifi ile nekadar rekabetçi oyun oynayabilirim bilmiyorum. Kısacası sorum şu internette bazı adaptörler gördüm...
  5. Roronoa Zoro

5-6 k ya mouse-klavye-kulaklık çözmek mümkün mü?

5-6 k ya mouse-klavye-kulaklık çözmek mümkün mü? Önerlilerinizi bekliyorum.
  6. Roronoa Zoro

Bu fiyata daha iyis alınabilirmi?

Hazır sistemlere biraz baktım ve bu iki sistem bana doğru gibi geldi zaten ikisidr aynı sistemler sadece güç kaynakları farklı. (ssd leri 1 tb a yükselterek) https://www.gaming.gen.tr/karsilastir/?ids=901273,366331 bütçemi maximum zorlayarak bu fiyatlara çıktım sizden ricam bu fiyata değermi ve...
  7. Roronoa Zoro

52k ya buldugum bu sistemden daha iyi bir öneriniz varmı ?

https://www.gamegaraj.com/oem-paketler/corvex-u5-rtx5060ti/ daha iyi önerisi veya fırsat yakalayan varmı ?
  8. Roronoa Zoro

Çözüldü✓ Max 10k ya 2k monitör

https://www.epey.com/monitor/karsilastir/1009462-1028382/thomson-gaming-monitor-27_fazeon-x27f180qp/ monitörler hakkında hiçbir bilgim yok epey puanları fiyatlarına göre iyi diye bu ikisine baktım ama dedigim gibi hiçbir fikrim yok 10 k bütçeye 1440p olarak alabilecegim en iyi monitör nedir ?
  9. Roronoa Zoro

40.000 tl bütçem var hazır sistem önerileriniz nelerdir

40.000tl bütçemle hazır bir kasa arıyorum önerilerinizi bekliyorum ayrıca bir sorum daha var gelende bu bütçelere 16gb ramli sistemler görüyorum 40000 tl için bu normalmi ve ekran kartının gb ile ram in gb ı arasında bir bağlantı varmı ? pc hakkında pek bilgim olmadığı için soruyorum bunu
  10. Roronoa Zoro

Ses giriş cihazı bulunamadı hatası alıyorum laptopta mikrofon gözükmüyor

arkadaşlar dün akşam laptopumun kendi mikrofonu çalışıyordu fakat uyumadan önce amd software da güncelleme vardı onu yaptım ve yattım sabah kalktıgımda ise mikrofonumun çalışmadıgını anladım giriş cihazı seçeneginde giriş cihazım gözükmüyor ne yapmalıyım ?
  11. Roronoa Zoro

Ses giriş cihazı laptopta bulunamadı diyor güncelleme sonrası

arkadaşlar dün akşam laptopumun kendi mikrofonu çalışıyordu fakat uyumadan önce amd software da güncelleme vardı onu yaptım ve yattım sabah kalktıgımda ise mikrofonumun çalışmadıgını anladım giriş cihazı seçeneginde giriş cihazım gözükmüyor ne yapmalıyım ?
  12. Roronoa Zoro

peaky blinders altyazılı indirme

Yarın yazlıga gidecegim ancak birtürlü peaky blienders ı altyazılı indirebilecek şekilde bulamıyorum birkaç link buldum ancak onlarda dublaj ne yapmalıyım ?
  13. Roronoa Zoro

Dönem not ortalamam 2 nin altında ?

ortalamam 1.90 ve ilk dönemim 1 dc 1 dd dersim var bu dönem büte girecekmiyim ? yoksa 2. dönem 2.10 not ortalaması yaparsam geçermiyim bu derslerden ?
  14. Roronoa Zoro

5000 TL'ye Kadar Ekran kartı önerisi

İ5 9400 islemcisine sahibim ekran kartı almak istiyorum 0 olarak hangi ekran kartlarını önerirsiniz 2500 ile 5 k bandında birden fazla öneride bulunursanız sevinirim bütçem cok degiskenlik gosteriyor bir adet minumum ve bir adet max hangi ekran kartını almam gerektigini soylerseniz sevinirim..
  15. Roronoa Zoro

apu işlemcinin ekran kartının mhzi ramleri etkilermi ?

hp 15s eq3014nt modelini aldım amd radeon grafik kartında şöyle bir ibare gözüme çarptı ddr4 1333 mhz çekirdek saati 1800mhz bu ibare hali hazırda 3200mhz olan ramimi daha düşük seviyede çalıştırmasına neden olurmu böyle birşeyi sormamın sebebi 2 ram farklı oldugunda düşük mhz çalışıyorsa...
  16. Roronoa Zoro

Laptopum Ram Artışını Destekliyormu ? hp 15s-eq3014nt

hp 15s-eq3014nt modelini aldım 8gb ram bulunmakta performansı arttırmak için hem dual channel yapıp hemde 16gb a yükseltmek istiyorum ancak internette araştırdıgımda 2 ayrı bilgi çıkıyor birincisi 2.bir ram yuvası olmadıgı için ram yükseltmesi yapamayacagım 2.si ise ikinci bir ram slotunun...
  17. Roronoa Zoro

Bilgisayarım Sarj Olmuyor ?

Yeni aldıgım hp laptopum dün elime geçti dün laptop ile işlemler yaparken sarj kablosu takılı idi ve sarj oluyordu %100 oldugu için sarjdan çektim ve bakmaya devam ettim ardından sarjı bittince kendi kendie kapandı dünden beri sarj olmuyor %6 da kalmış bir şekilde %6 kullanılabilir (prize takılı...
  18. Roronoa Zoro

Format atarken hata alma usb görmüyor ?

Freedos bir laptop aldım ve win yuklemek icin usb mi taktik ancak usb üste almama ragmen OS Boot Manager in yanında bir secili oldugunu ifade eden bir sembol cikiyor ve usb yi aktif edemiyorum acil yardımcı olursanız sevinirim ...
  19. Roronoa Zoro

Dual channel ram hakında ??

Siparis ettigim laptopta ekran kartı bulunmamakta. Ayrıca 1x8 ram var. Edindigim bilgilere gore cift kanal ram kullanimi cok fark ediyormus bende ram almak istiyorum ancak pek fazla butcem yok ayni drr a ve ayni mhz sahip 4 ram alip yanina taksam aynı mantık işlermi yoksa 8 almam şartmı??
  20. Roronoa Zoro

Bu laptop alınır mı? ?

https://www.hepsiburada.com/hp-15s-eq3014nt-amd-ryzen-5-5625u-8gb-256gb-ssd-freedos-156-tainabilir-bilgisayar-68n46ea-p-HBCV00002NZUVF?url_src=and-product-detail Bu tarz ekran kartı olmayan sistemlerde 2 ayrı ram olması performansı arttirdigi soyleniyor bu laptoptaki 8 gb ram 4+4 mü yoksa 8 mi...
Geri