Arama sonuçları: *

1. Im batu-khan

Apex 9 mini vs Royal kludge 61

Arkadaşlar ikisi arasındaki farkı vermeye değer mi? Bu daha iyi diyeceğiniz alternatifleri varmı?
  2. Im batu-khan

SteelSeries Apex 9 mini alınır mı?

SteelSeries Apex 9 mini %60 klavye alınır mı? 2600 TL'ye değer mi? Bunu alsan daha iyi olur dediğiniz alternatifleri var mı?
  3. Im batu-khan

1000 TL mekanik klavye önerisi

1000 TL mekanik klavye arıyorum duruma göre 200-300 esneyebilir @MuratTheFounderOfGariban
  4. Im batu-khan

1400 TL klavye önerisi

Brown switch klavye arıyorum laptopta kullanıcam.Uzun ömürlü ve hot swap olursa daha iyi olur.aydinlatmasi olursa iyi olur
  5. Im batu-khan

Glorious model o wireless upgrade edilir mi?

Arkadaşlar glorious model o wireless almak istiyorum ama omron 20m switchlere sahip sanırsam çift click sorunu var.Cift click sorunu çıkarsa switchleri değiştirme gibi bir şansım varmı?
  6. Im batu-khan

Delux m800 ultra vs Glorious model o wireless

Delux m800 ultra ile glorious model o wireless arasında kaldım m800 ultra sanırım daha iyi ama gloriousun ışıklandırması da hoşuma gitmiyor değil sizce hangisini almalıyım?
  7. Im batu-khan

Glorious model o wireless alınır mı?

Arkadaşlar delux m800 ultra almayı düşünüyordum lakin oyunlarda hile açmış gibi oynamak için ışıklı mışıklı bir mouse olan glorious model o wireless almaya karar verdim ama basma ömrü 20 milyon denilmiş sizce bir sıkıntı çıkarmı veya ışıklı bir mouse tavsiyeniz varmı max bütçe 2k
  8. Im batu-khan

M800 ultra + 4k dongle 2350 TL🔥🔥

M800 ultra ve dongle Delux M800 ultra ve delux 4k dongle vergilerle beraber 2350 TL gibi bir fiyata denk geliyor. 4k Hz mouse kullanmak isteyen ve dongle bulamayanlar için değerlendirilebilir
  9. Im batu-khan

Ses kasmak için ekolayzır ayarı nasıl olmalı?

Arkadaşlar elimde anker soundcare life q10 kulaklık var bu kulaklık ile fps oyunlarında ses kasmak istiyorum nasıl bir ekolayzır ayarı yapmam gerekir? Oyun kulaklığı için ayrı bir bütçem yok
  10. Im batu-khan

Anker soundcare life q10 kulaklık pedi önerisi

Anker soundcare life q10 kulaklık pedi alacağım eski pedler patladığı için öneriniz varmıdır?
  11. Im batu-khan

Magic refiner klavye alınır mı?

Magic refiner bu klavye alınır mı arkadaşlar yaklaşık 1k bütçem var 100 lira oynar en fazla daha iyi önerilere açığım 1709244906 @MuratTheFounderOfGariban
  12. Im batu-khan

Hangi mouse tercih etmeliyim?

Vgn dragonfly F1 vs Delux m800 ultra 4k? Hangisini tercih etmem daha iyi olur claw ve palm grip arası tutuyorum çoğunlukla claw elim biraz büyük ve en önemli husus ise iade konusu mouse aldıktan sonra elime oturmazsa iade konusunda sıkıntı çekmeyecegim bir siteden 1500 TL fiyat bandında mouse...
  13. Im batu-khan

Delux M800 ultra alınır mı

Delux m800 ultra alınır mı kullanan varmı
  14. Im batu-khan

Delux m800 ultra alınır mı?

Başlıkta belirttiğim gibi delux m800 ultra alınır mı? Kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşabilirmi? Şuan elimde ofis faresi var elime küçük geliyor o yüzden biraz büyük olsun istiyorum ama fazla da ağır olmasın FPS oyunları oynayacağım için bu fiyat bandı ve altında öneriniz varmıdır...
Geri