Arama sonuçları: *

• Users: arcan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

3070 ti var sizce upgrade gerekir mi ?

Merhaba herkese sistemimden ufak bahsedeyim Ryzen 7 7800X3D X870 Chipset Anakart ve 3070 Ti Ekran kartım var Arc Raiders'da drop yiyorum anlık sizce ekran kartımın 8 GB olmasından dolayı yiyiyor olabilir miyim yoksa başka bir sebebi var mıdır ? Ayrıca ekran kartımı değiştirmeme gerek var...
  2. A

Evde internet olmasına rağmen kabloluyla internete bağlanamıyorum

Hayırlı Cumalar herkese , Evde internet olmasına rağmen interneti görmüyor. Eski bilgisayarımda denedim çalışıyor. Sorunu bulamıyorum format attım yine aynı şey oldu nasıl çözebilirim fikri olan var mı ?
  3. A

6 Aylık Bir Sorun Sonsuz Denemeler Çözülmeyen sorunlar

Herkese hayırlı geceler 6-7 Aylık bir sorundan bahsedicem sizlere fikri olan daha önce böyle bir sorun yaşayan varsa yardım edebilirse sevinirim ne oyun oynamaya hevesim kaldı ne de bilgisayarı açmaya . Öncelikle sistem bilgilerimden Bahsedeyim kısaca Ryzen 7 7800x3d RTX 3070Ti GPU 16x2 GB...
  4. A

Sizce beyaz mı siyah mı ?

Merhabalar, NZXT H9 Flow kasa alacağım bundan yani buna karar kıldım ama tek sıkıntı rengine karar veremedim. Hep beyaz kasa almak istiyordum ama topladığım parçalar siyah ağırlıkta sizce beyazını alsam nasıl olur çok mu kötü olur ? (Parçalarım da Zotax RTX 3070ti , Asus tuf gaming 360mm sıvı...
  5. A

Nzxt H9 Flow kasama XPG 750W psu olur mu ve sisteme yeter mi?

Merhabalar , Nzxt h9 flow kasam var f/p olarak da XPG nin 750W lık bir psusunu alacağım. Her hangi bir sıkıntı çıkmaz değil mi? ayrıca XPG markasından daha önce hiç bir ürün satın almadım iyi bir marka mıdır ve sistemime yeterli gelir mi 750w? (Ryzen 7 7800x3d , RTX 3070ti , 32 GB Ram , Asus Tuf...
  6. A

Bilgisayarımın parçalarını istanbulda içinde montajını nerede yaptırabilirim

Merhabalar, bilgisayar topluyorum ve sadece almadığım ssd ve kasa kaldı onlarıda alınca bilgisayar toplanmış olucak. Fakat tek sıkıntı istanbulda öğrenci olduğum için çok fazla bilgisayar işinden anlayan tanıdığım yok bildiğiniz güvenilir yerler var mıdır parçalarımı alıp götürüp toplatacağım...
  7. A

Çözüldü✓ 700w psu topladığım sisteme yeter mi ?

Merhabalar, işlemcim ryzen 7 7800x3d ekran kartım da 3070ti ddr5 bir sistem topluyorum 32 gb ram var bide 700w 80+ r psu yeter mi sizce rahat besler mi ?
  8. A

Alienware 360 hz monitör sizce iyi mi

Merhabalar alttaki monitörü almayı düşünüyorum da daha önce kullanan var mı sizce iyi midir ghosting ölü piksel gibi sıkıntıları olur mu acaba ? https://www.itopya.com/alienware-245-aw2523hf-360hz-05ms-2xhdmi-dp-usb32-freesync-premium-fast-ips-gaming-monitor_u20202
  9. A

ryzen 7 7800x3d için sıvı soğutma tavsiyesi

Merhabalar, İşlemcim ryzen 7 7800x3d alacağım kasada 3 fan destekliyor o yüzden 3 fanlı bir sıvı soğutma bakıyorum. NZXT'nin kraken 360 versiyonunu almayı düşünüyorum sizce iyi midir veya 2 fanlı bir soğutucu alsam da işlemcim soğuk çalışır mı ? Ayrıca alacağım kasada 700W 80+ PSU var sizce...
Geri