Arama sonuçları: *

• Users: nickel
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Kuryelik için honda pcx alınır mı?

Merhabalar kuryelik yapmayı düşünüyorum kuryelik için honda pcx alınır mı alınırsa kaç model almalıyım hangi fiyat aralığında bakmalıyım dikkat etmem gereken şeyler ne yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  2. N

Wifi birden fazla şifresiz ağ çıkartıyor

merhaba wifime baglanmaya calısırken birden fazla şifresiz ağ çıkıyor bunlara bağlandıgımda interneti kullanabiliyorum modem ayarlarından acık kapatmayı buldum açık olması mı daha iyi kapalı olmasımı onu bilemedim yardımcı olursanız sevinirim
  3. N

After effects görüntüm bozuluyor

diğer kayıt alma programlarında kayıt alırken kalite kötü olduğu için kendi ekran kartı uygulamam(amd software)üzerinden kayıt alıyorum 60fps olarak fakat bu videoyu after effects e attığım zaman videoda bozulmalar oluyor bir türlü çözemedim https://streamable.com/uy1a2i bu tarz bozukluklar...
  4. N

valorant alt+tab fps düşüşü sorunu

02.10.2024 tarihinden sonra valorant oynarken alt+tab yapınca fpsim 200den 90 a düşüyor ve tekrardan yükselmiyor öyle kalıyor internette gördüğüm her şeyi denedim ama yine çaresini bulamadım en son bilgisayarı formatladım fakat yine aynı sorun devam ediyor
  5. N

Monitörümün altında yatay çizgiler

monitörü alalı belki 1 sene anca olmuştur 3 4 ay önce fotoğrafta gözüktüğü gibi monitörün altında çizgiler belirmeye başladı bir kaç hafta önce de altı tamamen beyaz oldu ve gittikçe artıyor gibi sorun monitörümde olduğu kesin ps4 bağladım monitöre onda da aynı sorunu yaşadım ne yapmam gerekli
Geri