Arama sonuçları: *

1. W

Dizifilmmarket.com güvenilir midir ?

Arkadaşlar merhaba, Miami Vice (Kanun Namına) dizisini izlemek istiyordum. İnternete Türkçe alt yazılı izlenebilirlik yerler var lakin çeviri hatalarından dolayı izlerken tam keyif veremeyebiliyor. Biraz araştırmalar sonucu bu siteyi buldum. Buradan diziyi almak istiyorum, güvenilir midir? Daha...
  2. W

Hangi routerı almalıyım ?

Evimde kablo netin internetini kullanıyorum. Modem olarak infinity netmaster 401 model bi modem verdiler ama allaha emanet bi modem. 2.4 ghz de iyi ama 5.ghz de illah ettirir. Bnwim evinde koridor aralığı ve duvar aralığı bi tık fazla. Salonumun içinden yatak odası ve küçük odamın kapısı mevcut...
  3. W

Kablonet için modem önerisi

Arkadaşlar, Kablonet kullanıcısıyım. Yanında Netmaster Infinity 401 modem verdiler. 2,4 GHz fena değilken 5 GHz de ilallah ettiriyor. Modeme taktığım kablo Ugreen CAT 6 kabloyu PC'ye takıp indirme yaptığımda da tatminkar etmiyor. Odanın diğer ucuna kurduğum Mercusys ME30 Wi-Fi 5 router bile daha...
  4. W

Laptop ram yükseltme

Hp victus ryzen 7 7840 rtx 4050 laptop için 16x16 ddr5 5600 mhz ram mi yoksa 32+32 ddr5 ram takmak mı mantıklı olur ?
Geri