Arama sonuçları: *

• Users: DARK LERAX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Yardım Monitörde siyah ekran

1,5 gün önce sipariş verdiğim Gamebooster 27F180QF Modelli 2k 180hz monitörüm bugün elime ulaştı kurulumu yaptıktan sonra laptop u ma bağladım ilk başta herhangi bir sorun yoktu laptop u mun imleci takıldı ve bilgisayar dondu bende ctrl+shit+windows+b komutunu kullandım fakat sonra laptop...
  2. D

Yardım Ekran kartını sıfırladıktan sonra laptop monitörü algılamıyor

1,5 gün önce sipariş verdiğim Gamebooster 27F180QF Modelli 2k 180hz monitörüm bugün elime ulaştı kurulumu yaptıktan sonra laptop u ma bağladım ilk başta herhangi bir sorun yoktu laptop u mun imleci takıldı ve bilgisayar dondu bende ctrl+shit+windows+b komutunu kullandım fakat sonra laptop...
  3. D

Çözüldü✓ Samsung S20+ şarj çok hızlı bitiyor ve telefon kendi kendine kapanıyor

Samsung s20+ telefonumu bu haziran ayı getmobilden almıştım kağıt üzerinde donanımı iyi olduğu için tercih ettim yenilenmiş olarak telefonu aldım fakat şarj konusunda telefon cidden çok hızlı şarj tüketiyor 3 saati zor çıkartıyor aynı zamanda kamera uygulamasına girip fotoğraf çekmeye çalışırken...
  4. D

Öneri Hangi monitörü tercih etmeliyim

Yazın yeni pc toplayacağım ve hangisini alsam kararsız kaldığım 2 monitör hangisini tercih etmeliyim bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ASUS Tuf Gaming Vg247q1a 23.8 Inç 165hz 1ms Full Hd Freesync Gaming Monitör (VA) 4.500...
  5. D

Çözüldü✓ 1080p mi yoksa 2k mı almalıyım

Yazın pc toplayacağım monitör olarak 1080p 24 inç 165hz almayı düşünüyorum fakat kafamda bir soru oluştu sizce 1080p yerine 2k 27 inç monitör almalımıyım. Sistem RX6800 Ryzen 5 5600 16GB DDR4 Ram 2tb m2 SSD Kullanım amacı Rekabetçi oyunlar (Valo, Fortnite) Render Hikayeli oyunlar Oyun...
  6. D

Öneri Rx 580 8gb INTEL İ5-10600KF ile uyumlu çalışır mı

Arkadaşlar yazın yeni bilgisayar toplayacağım rx 580 8gb ile INTEL İ5-10600KF almak istiyorum sizce uyumlu çalışır mı ram:16gb depolama:1tb hdd 1707939635 Kullanma amacım rekabetçi oyunlar,render alma ve oyun geliştirme
Geri