Arama sonuçları: *

• Users: Hbeyy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Metin2 oyunu eski hesaplar

Arkadaşlar metin2 eski hesabınız varsa çarınız kullanmadığınız bıraktığınız falan bana verirseniz alırım ya sevinirim.
  2. H

Flash bellek içerisinde garip isimli dosyalar oluştu?

USB bellek içerisinde MP3 müzikler vardı. Biraz daha MP3 yüklemeye çalışırken bir anda hata verdi çıkarıp takınca görseldeki garip isimli dosyalar çıktı. 1-bu nedir virüs mü bulaştı eğer bulaştıysa bilgisayara da bulaştı mı? 2-içerisindeki MP3'leri nasıl kurtarabilirim?
  3. H

Yardım Hyundai I20 kazıklandım mı?

Yaklaşık bir ay önce. Hyundai I20 2021 model 1.4 jump otomatik vites beyaz renk 93bin km de hatasız boyasız tramersiz 780bin TL'ye aldım. Sizce fiyat nasıl normal mi pahalı mı?
  4. H

İPhone 15 ios 18 güncelleme yapılmalı mı?

Düz iPhone 15 için iOS 18 güncellemesi yapan var mı? Tavsiye ediyor musunuz?
  5. H

Yardım Oto koltuk minderi bulamıyorum?

Hyundai I20 2021 model aracım için siyah düz renk kaliteli uygun güzel bir koltuk minderi arıyorum. Daha önce alan bu işten anlayan var mı? Link var mı?
  6. H

Yardım Redragon K552-RGB-BA %60 Mekanik Alınır mı?

Bu klavye + mouse alınır mı? Bu tarz bir klavye alacağım tavsiyeniz var mı?
  7. H

AliExpress'den E-YOOSO Z94 klavye alamıyorum?

E-YOOSO Z94 tarzı kısa boylu bir klavyeye ihtiyacım var ama AliExpress'den almaya çalışırken " bu ürün artık mevcut değil. Tükenmiş veya satan mağaza ürünün satışını durdurmuş. Ürünü sepete eklediyseniz hala "süresi dolan ürünler" bölümünden görüntüleyebilirsiniz" şeklinde hata veriyor. Bu...
  8. H

Gamepower Eva 3 Bu Klavye Alınır mı?

Bu paraya bu linkteki klavye alınır mı? https://www.hepsiburada.com/gamepower-eva-3-60m-mekanik-red-switch-turkce-q-88-tus-usb-gaming-klavye-3-yil-garantili-p-hbcv00005r6vh2
  9. H

Boyu kısa klavye var mı?

Boyutu kısa ancak bütün tuşlar olan klavye var mı?
  10. H

Yardım Cep telefon numarasını habersiz değiştirebilirler mi?

Bir arkadaşın başına gelmiş. Türk Telekom çalışanları numara değişikliği yapan kişinin kimlik ibraz ettiğini belirtmiş. Böyle bir şey mümkün mü?
  11. H

Yardım Boyutu küçük numerik tuşları olan Klavye Arıyorum?

Normal klavyelerden biraz daha küçük boylu ama numerik tuşları falan olan bir klavye arıyorum? Böyle bir klavye var mı?
  12. H

İlk defa iphone kullanan birine ne tavsiye edersin?

iPhone 15. Telefonun şarjının uzun süre gitmesi için ne yapmam lazım? iPhone kendi uygulamalarını kullanmıyorum silmem mi lazım? Bu görseldeki uygulamalar ne işe yarıyor TV, sağlık, cüzdan, fitness, Watch, freeform, kestirmeler vs... Bu görseldeki uygulamaları silsem telefon için iyi olur mu...
  13. H

Yardım Klavye de c tuşuna basınca "vc" yazıyor?

Klavyenin sağ rakam tarafına kahve döküldü temizledim sildim falan şimdi ise c tuşuna basınca "vc" yazıyor çözümü var mı? MSI Vigor GK20 Kablolu Oyuncu Klavyesi
  14. H

Riot Games şifremi giriyorum ama giriş yapılmıyor

Riot Games giriş yapamıyorum. Sürekli dönüp duruyor sebebi nedir çözümü nedir? İnternet sitesi üzerinden id ye giriş yapılıyor sorun yok ama riot games client girmiyor
  15. H

İnternetten hazır sistem alacak olsan?

Hangi siteyi tercih ederdin ve sebebi nedir? Bu hazır sistem satan sitelerden hangisi en güvenilir?
  16. H

İphone da yeni kişi kaydederken google gmail kişilerine kaydetme var mı?

Android telefonlarda rehbere yeni kişi eklerken kaydetmek istediğin yere google gmail hesabı dediğinde oraya kaydediyor. İphone da da yine google gmail hesabına kaydediliyor mu? Yoksa iphone da kişiler sadece telefon hafızasına mı kaydediliyor?
  17. H

Yardım Android telefondan ilk defa İPhone geçen biri için tavsiyen var mı?

Soru basit bugüne kadar hep android kullanmış birisi için iphone da hangi ayarları falan yapması lazım?
  18. H

Öneri İPhone 15 mi alayım yoksa İPhone 14 Plus mı?

Önümde iki seçenek var. Sen olsan hangisini alırdın? Bütçe 50.000 TL geçemez.
Geri