Arama sonuçları: *

1. volkanertekin

Laptop önerisi max 120k

Merhaba zamdan önce laptop alıcam 120k max bütçe henüz zam yememiş güzel bir bilgisayar alacağım öneriniz nedir
  2. volkanertekin

Yardım Fazeon 540 hz 27 inç monitöe VESA SORUNU

Fazeon 540 hz 27 inç monitör mevcut arkası vesa uyunlu demesine rağmen aldığım monitöe ayağına çok az küçük geliyor ve sığmıyor ne yapılabilir A Aldığım ayak North Bayou NB F80 17"-30" Amortisörlü 2-9 kg Monitör Standı Yeni Tasarım 2023 Black Edition
  3. volkanertekin

Telefonu usb ile internet sorunu

Telefonu usp type c ile internet paylaşımj açıyorum youtubr a giriyoe bilgisayar da ama steam vs hiç bir şeyi düzgün açmıyor hata veriyor nassıl çözerim
  4. volkanertekin

Bilgisayarıma nasıl bir yükseltme yapabilirim

Merhaba bilgisayara nasıl ve nereden yükseltme yapabilirim veya uyumsuz bir ürün varmı burada Palit rtx 5070 AMD Ryzen 5 7600x AM5 Soket İşlemci Gigabyte B650M S2H AMD DDR5 Anakart Gskill Trident Z5 64 GB (2x32GB) 6000 MHZ RAM Samsung 2 TB 990 EVO M2 SSD Dragos AquaForge LCD Ekranlı...
  5. volkanertekin

Trendyol 7800x3d almam lazım

Merhaba trendyoldan ryzen r7 7800x3d almam lazım kartıma özel taksitlendire bşliyorum güvenebilir miyim
  6. volkanertekin

Yardım Dragos aquaforce argb siyah 360mm işlemci sıvı soğutucu ekran siyah

Merhaba dragos aquaforce argb siyah 360mm işlemci sıvı soğutucu ürünü mevcut normalde çalışıyordu evi taşıdım artık lcd ekranı çalışmıyor diğer ışıkları ve fanlarında sorum yok fakat lcd ekran gei olarak duruyor driverı disconnected olarak görünüyoe ayrıca
  7. volkanertekin

Fazeon dan asus a geçmek mantıklı mıdır

Merhaba fazeın 540 hz monitöre sahibim asus rog 540 hz 0.2 ms olan monitöre geçmek mantıklı olurmu değermi farkı?
  8. volkanertekin

Yardım Oyun için mouse gerekiyor

Merhaba düşük gecikme ve kaliteli olan fp bir mouse alacağım önereceğini bir mouse varmı valorant gibi oyunlar için
  9. volkanertekin

540 hz vs 360 hz hangisi mantıklı rekabetçi oyunlarda

Merhaba hangisi alınır sizce...
  10. volkanertekin

Fazeon 27 inç 540hz monitör ayarları

Merhaba Fazeon 540 hz aldım ms ve hz ayarları konusunda mprt olduğundwn kaynaklı ayarı nasıl yapacağız bilgisi olan varmı
  11. volkanertekin

Taşınabilir HDD gerekiyor acil öneri

Merhaba fotoğraf ve belgekerimi depolayacağım fiyat performans ve hızlı taşınabilir hdd lazım 2 veya 4 tb olabilir 1 tb de olabilir ama yetmez gibi geliyor öneriniz varmj
  12. volkanertekin

5070 ekran kartı için bu sistem uygun mu ve ne kadar gider

Merhaba 5070 aldım bu görseldeki sistemi kaça alsam uygun olur sizce
  13. volkanertekin

5070 Aldım gerisini ne alayım

Merhaba dün Palit RTX 5070 İnfinity aldım teker teker kendim alarak oluşturacağım sistemi hem güzel görünmesini hemde diğer parçaların çok pahalı olmamasını istiyorum(gereksiz marka isminden) İşlemci olarak R7 7800X3D almayı planlıyorum önereceğiniz bileşenler nedir
  14. volkanertekin

Bilgisayarı yükselteceğim yardım edermisiniz 3070 den 5070 e

Merhaba şu anki bilgisayar sistemimin ekran kartını Palit 5070 taksam ileride yavaş yavaş işlemci ram yükseltsem desteklermi şu an kulandığım sistem anakart vs desteklermi Palit Gamerock Rtx 3070 Ekran Kartı AMD Ryzen 5 5600 İşlemci Tray Strong M2-PRO 2 Bakır Borulu Kule Tipi İşlemci Fanı...
  15. volkanertekin

50k bütçe 5070 tavsiye

Merhaba 50k bütçem var sadece kasa şeklinde 45 k harcamak istiyorum geri kalanını monitör alıcam öneri varmı
  16. volkanertekin

4060 sistem önerisi gerekli

Merhaba oynayacağım oyunlar Özellikle Rust Valorant Cs go War thunder Arada hikayeli oyunlar bunlara uygun işlemcisi olan fp bir sistem almam gerekiyor çok bütçem yok önerebileceğiniz sistem varsa sevinirim
  17. volkanertekin

Çalışırken Uzun kullanım için telefon önerisi

Merhaba kurye olarak çalışıyorum günde 12 saat telefon aktif kullanılıyor konum Bluetooth vs açık oluyor iPhone 13 var fakat bunu satıp hem nakitimin kalacağı hemde şarj vs olarak çok uzun kullanabileceğim telefon önerisi gerekiyor
  18. volkanertekin

4070 Süper 7800x3D sistem önerisi

Merhaba bütçem 55 civarı en fazla 4070 süper ve 7800x3D hazır sistem arıyorum sizce ne almalıyım
  19. volkanertekin

Bu hdd alınır mı? acaba seagate

Merhaba Bu model alınır mı? acaba daha fp sini bulabilirmiyiz https://www.akakce.com/harddisk/en-ucuz-seagate-3-54-tb-7200-rpm-st4000nm0053-sata-3-0-7200-rpm-hard-disk-fiyati,624397241.html
  20. volkanertekin

m2 ssd önerir misiniz? FP

F/P Gen4 m2 ssd gerekiyor tercihen 1 tb varmı önerileriniz acaba
Geri