Arama sonuçları: *

• Users: cemztrk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

R5 1600 RX570 sisteme hangi macOS sürümü kurulabilir?

Arkadaşlar merhaba, Monterey sürümünü yükledim her şey çalıştı fakat Apple kimlik girişi çalışmadı. Farklı EFI denerken sistem pert oldu, elimdeki Windows'tan da oldum. Her neyse Windows'un yanına kurmalık sistemime uygun EFI vs varsa link olarak paylaşırsanız sevinirim. RAM8 + 8 DDR4 SSD veya...
  2. C

fm2 Anakart için işlemci, ekran kartı ve psu tavsiyesi

Eski kasama yurtdışından 16gb ram aldım ve şimdi ise cpu ve gpu yükseltmesi düşünüyorum. Önerebileceğiniz bir işlemci varsa lütfen satın alma linkini atarmısınız şuanda A6-5400k takılı. Önerdiğiniz işlemci ile darboğaz yapmayacak bir ekran kartıda önerirseniz sevinirim. Son olarak bide psu...
  3. C

Xiaomi note 13 pro IMEI atma işleminde arka kapak açılır mı?

Cihaz MTK işlemcili, helio g99 ultra. Ve global sürüm. IMEI atma işleminde cihaz sökülürmü? Bazı modellerde sökülmüyor sanırım.
  4. C

Acer nitro 5 Touchpad sorunu

2 ay önce aldım. Touchpad bir anda garip calismaya basladi Parmagimi saga kaydiriyorum ancak imlec bir anda sol uste isinlaniyor zaten lagli calisiyor bazen oluyor bazen normal calisiyor. Driver guncelleme format vs. Herseyi denedim ancak cozemedim yardim ederseniz sevinirim.
Geri