Arama sonuçları: *

• Users: TAlperen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Yardım Aracimda dinlemek için flash belleğe nasil muzik indiririm

2015 model vw marka bi aracım var orjinal multimedya bozulunca dışarıdan 7 8 k ya bi multimedya taktırdım bazı telefonlar bt sine bağlanmıyor bu yüzden flash belleğe müzik istiyorum nerden indirebilirim müziği güvenilir neresi var ve hazır bi plasylist yok mu tek tek indirmek çok uğraştırıcı...
  2. T

Yardım Vw jetta 1.6 dizel partikül filtresi uyarısı yaktı

Arkadaşlar 2015 1.6 dizel aracım bu gun dpf uyarisi yaktı nasıl bi yol izlemeliyim?
  3. T

🔥İndirim Huawei freebuds pro 4 kendi sitesinde 6599tl (kayıps kulaklık desteği hediye)

Direk Huaweinin kendi sitesinde 6999 tl ye düşmüş canlı destek ile iletişime gecerseniz 400tl hediye kupon tanımlar ve 6599 tl ye kayıp kulaklık desteği hediyesiyle orjinal direk satıcısından gönül rahatlığı ile alabilirsiniz Vade farksız 3 taksit imkanı mevcut her renk var
  4. T

Yardım Gaziantep de yasıyan biri var mı? Bi esnaf sorucam

Gaziantepte 2 telefoncu dükkanı olduğunu belirten bi esnaf var onunla ticareti yapixam ama piyasadan yaklasik 1000tl altına satıyor ürünü
  5. T

Yardım Bluetooth kulaklık önerisi lazım 4k 7k arası

Anker liberty 4 pro anker liberty 5 Huawei freebuds 7i Huawei freebuds pro 4 Samsung buds 3 pro bu modeller var aklimda en öneriniz ne olur anc ve mikrofonu iyi olan
  6. T

Yardım Bu satıcıya guvenebilir miyim yardımcı olabilir misiniz?

Bi kulaklık alıcama ama gaziantepte 2 adet dükkanı olan bi firma sanırım sıfır olarak alıcam Huawei freebuds pro 4 cihaz anlayan yardımcı olabilir mi yada burdan alisveris yapan var mı https://shbd.io/s/mmEAJPne
  7. T

Yardım Sahibinden de bi kulaklik alıcam ama guvenebilir miyim bilen var mı

Gaziantepte 2 dukkani olan bi firma sanirim 6000 tl ye Huawei freebuds pro 4 alicam ilanda 6250 yaziyor garanti baslamgiic falan anlayam yardimci olabilir mi
  8. T

Yardım Amazon depo 2. El yeni gibi ürün garanti süresi

Amazon depo 2. El yeni gibi ürün garanti süresi ne kadar acaba bilen var mı sadece kuru hasari girmesi diye anladim ama garantili kim veriyo amazon mu yetkili servis nj
  9. T

Yardım 5000 TL bandında kulak içi kulaklık önerisi lazım

5000 tl civarinda 3 assagi 5 yukarı kulak içi kulaklik ariyorum bt olsun lütfen mikrofon kalitesi iyi olursa ve anc de guzel olursa sevinirim
  10. T

Yardım Huawei freebuds 7i alınır mı

Şuan 4k ya geliyor ama almak mantikli mi yoksa anker liberty 4 pro mu almak mantıklı ne dersiniz
  11. T

Yardım 4-5 k arası kablosuz kulaklık önerisi

Mikrofon ve anc özelliği iyi olursa çok sevinirim f/p ne önerebilirsiniz fiyat 3 5 assagiya yukari oynar
  12. T

Uzun süre masa bası için bel desteği onerisi

Üzün süre sandalyede oturuyorum bel desteği için bi ürün öneririm misiniz kaliteli ve siyah renk olursa çik sevinirim
  13. T

Yardım Bilgisayarda mühendisliği öğrencisi için laptop ne alınır

Bilgisayar mühendisliği için 50 k 60 k arası laptop önerisi verir misiniz
  14. T

Yardım Şarj aleti önerisi verir misiniz

45w şaej destekleyen cihazim için başlık arıyorum spigen yada anker gibi modellere yönelmek mantıklı mıdır oneriniz nedir
  15. T

Yardım Tabletim için adaptör almam lazım ne almalıyım

45w destekliyor iyi anlayan biri anker ve ya spigenden önerilerde bulunabilir mi kibar olursa sevinirim
  16. T

Ekran koruyucular hakkında yardıma ihtiyacım var

Ekran koruyucalar arasındaki fark nedir hangisi daha iyi korur ve kalemin hareketini engellemez öneriniz nedir cihaİm tab s10 plus
  17. T

Yardım Samsung galaxy tab s10 + yardım

F/p kılıf ve kirilmaz cam öneriniz var mı ve nasıl daha verimli kullanabilirim yardimci olabilir miisiniz
  18. T

Yardım Sahibindenden 0 tablet alırkan garanti için neye bakılır

Sahibinden de 0 tablet alıcam garanti süresi icin ilk acilis tarihine mi bakılır yoksa fatura tarihind mi bide bi satan arkadaş buldum kuurumsal faturaya aldığı cihazı satiyor bu ne demek
  19. T

Özel üniversite hakkında yardım

Yüksek ihtimalle 50 60 bin arası bi yks sayısals iralamam gelicek özelde dis hekimliği okumak istiyorum universiteler hakkında bilgisi olan var mı okurken sıkıntı cikarmayacak zorlanmayan ama mezun ettiğinde kendi hastanesinde falands olss iş bulma imkanı veren bi universite yads nelere dikkat...
  20. T

Yardım Huawei watch gt 5 pro uygulama yükleme

Huawei watch gt 5pro titanyum modelini satın aldım önceden bikiyordum bunu ama WhatsApp yüklemek satmış gerekemz diye düşünmüştüm telegram vs nasıl yüklerim fotoğraflarıma nasıl bakabilirim saatten bilen var mı
Geri