Arama sonuçları: *

• Users: GlHarry
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 Cinebench R23 Puanı Çok Düşük!(Kapalı)

Eşine rastlamadığım puanlar alıyorum. PBO+CO olmasına rağmen 7300-7400 puan veriyor sistem. Uzun uzun anlatmaya gerek yok. 240mm DEEP COOL marka yeni sıvı soğutmam var, termal macunum mx6, düzgün uygulanmış halde. Sıcaklık değerlim bu yaptığım testte 61 i geçmedi, çekirdek saati 4550 yi geçmedi.
  2. G

Yardım PTT Kargom Ülke Turu Yapıyor?

Aliexpressden iki parça ürün aldım 6 Ağustosta ve ikisi de geçenlerde gümrükten geçti. Bir tanesi elime ulaştı ancak diğer kargom SAMSUNA? gitti. Çok şaşkınım çünkü ben Bilecikte oturuyorum. istanbuldan gelmesi gereken kargo neden Doğu Karadeniz turu yapıyor, bilgisi olan var mı? Karadeniz Turu...
  3. G

Arctic mx-4 Ürünüm orjinal mi?

Başlıktan belli. Orjinal mi değil mi bilemedim tam olarak. Eski aldığım üründe orjinal bandrol vardı. Bu üründe denk gelemedim ama bu ürünün içinde sürmek için spatula var ayriyetten yani farklı kutulama da olabilir.
  4. G

Öneri Ryzen 5 5600 Overclock Değerlerim Nasıl?

Selam arkadaşlar. OCCT programı ile Ryzen 5 5600 1.2250V ile 4600Mhz 1 saat power stability test başarıyla gerçekleşti. 240mm Corshair h100 v1 (çok eski bir sıvı soğutma) ile 90 dereceyi geçmedi işlemcim. Ayrıca BIOS ayarlarımda PBO kapalı ve oc modu Expert'e almıştım. Sürecimi burada sıklıkla...
  5. G

Yardım Yarı Modüler Raidmax 700w Molex ve Sata 6pin Kablo Sorunu

Merhaba arkadaşlar. 700w raidmax yarı modüler psu nun 6 pin kabloları kayıp. İhtiyacım olan sata ve molex kabloları. İnternette uyumlu kablo bulamadım ve tüm 6 pin kabloların erkek tarafı benim psumdaki dişi tarafındaki desenlere uymuyor. Lütfen yardım edin sıkıştım kaldım. Görüldüğü gibi üst...
  6. G

Öneri 1080p 120-144Hz G-SYNC Monitör Önerisi

Arkadaşlar kendime monitör almak istiyorum. 1080P 120-144Hz arası ve g-sync destekleyen, ghosting yapmayan ve tepkime süresi kısa bir monitör araştırıyorum. Kullanıp da önerebileceğiniz monitör var mı? F/p olmasını istiyorum o yüzden çok yüksek fiyatlı monitörleri atmayın.
  7. G

Toplama Bilgisayar Donma-Takılma-Kitlenme Sorunu

Merhaba değerli forumdaşlar. Yaklaşık 2-3 hafta önce bilgisayar topladım. Hemen konuya girecek olursam arada sırada bilgisayar kitleniyor, ekran donuyor ve bir yere tıklayamıyorum. Mesela alt+tab atabiliyorum ama seçtiğim ekrana geçmiyor veya ctrl+alt+del yaptıktan sonra yeniden başlat dediğim...
  8. G

Yardım ASUS PRIME B450M-K II ve Hyperx Ram uyumu?

İyi günler arkadaşlar. Sistem topluyorum ve başlıkta yazdığım gibi Asus prime B450M-K II anakartım için ram arayışındayım. Asus'us destek sayfasındaki QVL listesi çok saçma ve karışık geldi çünkü ramler ya stokta yok ya da eski. Ben uyumlu olacağını düşündüğüm için Kingston 16GB 3200MHZ Ddr4...
Geri