Arama sonuçları: *

• Users: furkyyyxx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Aliexpressten gamesir gamepad alınır mı m

Merhaba arkadaşlar ben aliexpressten ilk defa alışveriş yapacağım tam istediğim özelliklerde bir gamepad buldum ama satıcı bana pek güven vermedi yorumlarsanız sevinirim. https://a.aliexpress.com/_oE1R800
  2. F

Oyuncu koltuğu onerisi

PC'yi yeni topladim. Dolayısıyla bütçem çok kısıtlı ama mutfak sandalyesi beni boyun fıtığı yapacak :D o yüzden almam gerekli aklımda iki model var birisi fiyatına göre uygun bulduğum xRancer ama markaya pek guvenemedim birisi Hawk V4 (Max bu bütçeye çıkabilirim) bana onerebileceginiz bir model...
  3. F

Deepcool Ag400 Soğutucu kasama sığar mı?

Arkadaşlar deepcool ag400 soğutucu aldım ama kasama uyarmi bilmiyorum Kasa : xpg valor air rainbow Anakart : ASUS Prime A620M-K 6400MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI VGA mATX Anakart İşlemci ryzen 5 7500f
  4. F

Yeni alınan işlemciye termal macun surulmelimi?

Arkadaşlar yeni hazır sistem aldım fakat stok soğutucuyu kullanmayacağım onu çıkardigimda termal macun sürmeye gerek varmı yeni soğutucuyu takmadan önce ?
  5. F

DELL 27 G2724D 2k monitor alınır mı?

Arkadaşlar 2k bir monitör alacağım kesinlikle ölü piksel ghosting gibi sorunlar olsun istemiyorum bunun bir şans işi olduğunu biliyorum yerinde destek vb şeyler hoşuma gittiği için Dell markasını tercih etmeyi düşünüyorum sizce bu model Alınır mı?? Tavsiye edeceğiniz başka marka varmıdır? Her...
  6. F

4070 f/p hazır sistem

Arkadaşlar bir sistem topladım almadan önce size danışmak istiyorum yorumlarsanız sevinirim fiyat olarak daha uygun bulabileceğimi sanmiyorum
  7. F

İnce Hesaptan hazır sistem alınır mı??

Arkadaşlar yakın zamanda hazır sistem almayı düşünüyorum ince hesapta begendigim bir sistem var ama siteye guvenebilirmiyim emin değilim Sistem : https://www.incehesap.com/geforce-ray-tracing-warrior-silver-oyuncu-bilgisayari-fiyati-46114//?hsu=19926,317708,576018,19928,937354,19931,1037229...
Geri