Arama sonuçları: *

• Users: ismailFrkn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

360mm sıvı soğutma önerisi

Merhaba, sistemim için sıvı soğutucu alacağım. Benimki 240mm, 360'a yükseltmek istiyorum kasama uyumlu (ASUS TUF GT502 Horizon) sıvı soğutucu bakmaya başladım. Aşağıdaki üç soğutucu arasında kaldım bunların artıları-eksileri veya bunlar dışında öneriniz var mıdır? Asus TUF Gaming LC III 360 ARGB...
  2. I

Sıvı Soğutma Önerisi

Merhabalar, sistemim için sıvı soğutucu aşacağım benimki 240mm, 360 a yükseltmek istiyorum bunun için yeni kasa aldım (Asus Tuf GT502 Horizon) ve sıvı soğutucu bakmaya başladım. Kasa için diğer markalarda sıkıntı çıkarabiliyor dediler ben de Asus'lara bakıyordum, bulduğum bir tanesi burada...
  3. I

ASUS GT502 Horizon alınır mı?

Merhaba. Kasa yükseltmek istiyorum ve GT502'yi bulmuştum, fiyatı 10.000 TL civarlarındaydı şu anda 7900 TL'ye düşmüş. Yükseltme nedenim eski kasam küçük, sıvı soğutmayı 360mm yapmak istiyorum yetmiyor ve daha gösterişli olsun diye. Söyleyeceğiniz artıları-eksileri ya da yerine önereceğiniz başka...
  4. I

İnternet hızı verilen referans değerden daha düşük

Altyapı sorgulamada VDSL 88'e 20 Mbps olarak gözüküyor. Kurulum yapıldıktan sonra hız düşük diye talep oluşturmuştum. Türk Telekom geldi baktı 70 civarında alabileceğimi söyledi neden bilmiyorum. Modemden istatistikleri de atıyorum, benim aldığım hızlar 60 download 7.5 upload. Bu neden kaynaklı...
  5. I

Getmobil'den S23 Ultra alınır mı?

Easycep'e göre daha uygun bulduğum Getmobil güvenilir mi? S23 Ultra'nın sıfırları 48-49K'lardan başlıyor ama burada 39K'ya satılıyor, kozmetik durumu mükemmel ve 6 aya kadar vade farksız taksit var. Yenilenmiş cihaz deneyimi olan varsa bir sorun olur mu, güvenilir mi bilmek isterim.
  6. I

Öneri 5000 TL Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Merhaba kablosuz bir kulaklık arıyorum ama neye dikkat etmeliyim pek fikrim yok, çoğunlukla FPS oyunları için kullanacağım ama uzun süreli kullanımda kulakları acıtmaması, batarya süresi vs. de önemli benim için. İncelediğim bazı kulaklıkları aşağıya koyacağım. Bunlardan ya da bunlar gibi gibi...
  7. I

4070 Sisteme hangi işlemci ve anakart alınmalı?

Ekran kartı: Gigabyte GeForce RTX 4070 GAMING 12GB GDDR6X 192Bit Kasa: XPG Valor Air Rainbow RGB Siyah Mid Tower XPG Kyber 750W 80+ Gold Gaming Kasa SSD: Kingston 1TB KC3000 SKC3000S/1024G NVMe M.2 SSD (7000MB Okuma / 6000MB Yazma) RAM: Patriot Viper Elite 5 RGB 32 GB 6000 MHz DDR5 Ram Monitör...
Geri