Arama sonuçları: *

• Users: YakupCT
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Bilgisayardan ses gelmiyor !

Merhabalar ben bu gün bilgisayarımda AMD Catalyst yazılımı kaldırmak ile birazcık uğraştım bu uğraş sonucunda yazılımı kaldırabildim tabi bunun yanında [ BU VİDEO MODU GÖSTERİLEMİYOR BİLGİSAYAR EKRANI GİRİŞ SİNYALİNİ 1920x1080@60Hz OLARAK DEĞİŞTİRİN ] Hatası aldım fakat bu hatayı çözdüm ama...
  2. Y

rgb fan parazit sesi

Merhabalar linkteki kasadan aldım ve kasadan önce aynı yerden aynı fanlardan 4 adet almıştım kasamda şu an total 8 adet fan var ve bu fanların kontrolcüsü de bulunmakta kumandadan fan ayarını kıstığım zaman cıııııızz diye bir ses çıkıyor ama fanlar max çalıştığı zaman ses yok geceleri fan...
  3. Y

Çözüldü✓ Asus anakart hangi atx

ASUS P8H61-M LX3 PLUS R2.0 anakartım var ve şu an yeni bir kasa almak istiyorum ama anakartın hangi ATX olduğunu bilmiyorum ve düzgün bir bilgi alamadım konuyu bilen birisi bu anakartın hangi ATX olduğunu cevaplayabilir mi ?
  4. Y

Çözüldü✓ mouse pad yamukluğu nasıl düzeltilir

Merhaba arkadaşlar benim uzun bir mouse padım var ama kargoda rulo halinde sarılıp kutuya koyulduğu için neredeyse her tarafı yamuk bu yamuklukları ütü ve üzerine ağırlık olarak kitap koydum ama hiç bir şekilde düzeltemedim bunun başka bir yöntemi var mıdır bilen birisi yardımcı olabilirse çok...
Geri