Arama sonuçları: *

• Users: Ego5561
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Çözüldü✓ Thermalright peerless assassin 120 SE ARGB ledleri yanmıyor.

Arkadaşlar 2 3 gün önce gaming gen üzerinden aldığım hava soğutucunun argbleri yanmıyor soğutucuyu sadece cpu fan pinine bağladım başka bağlamam gereken bir yer varmı ben baktım ama başka takılabilecek bir yer göremedim.
  2. E

Steam hesabıma giriş yapamıyorum.

Steam hesabıma giriş yapmaya çalışırken benden e-posta kimlik doğrulaması istedi yalnız kodu gönderdiği e-posta hesabı iderdmail.com diye bi adrese kodu gönderiyor ne yapmam lazım.
  3. E

Ac:Odyssey'de periklesi öldürmek sıkıntı çıkarırımı?

Yukarda yazdığım gibidir hikayede bir değişiklik olurmu?
  4. E

F/p monitör arıyorum

Arkadaşlar bundan bir kac ay önce Samsung g3 modelli bir monitör aldım hiç araştırmadan ve bilmeden aldım ve tam istediğim performansı vermedi ve kendinden hoparlörüde yokmuş yeni bir monitör almak istiyorum. Not: ıps ve hoparlörlü olursa çok iyi olur.
  5. E

Bu kasaya kaç mm sıvı soğutucu uyar.

Df pollux mesh 650W 80+Br mid tower kasam var sıvı soğutma acicam ama kac mm almam gerektiğini bilmiyorum internette araştırdım ama bir şey bulamadım veya bulduysamda anlamadım islemci 5600 var fikirlerinize açığım.
  6. E

26000 TL'ye sistem topladım nasıl olmuş.

Arkadaşlar para biriktirmek de sıkıntı yaşayan bi insanım şuan elimde 28k para var şöyle bi ddr5 sistem alıp ileride teker teker yükseltmeyi planlıyorum sistemin şu anki fiyatı 26.483 TL sizce şimdiden kesinlikle değiştirmem gereken bir şey varmı?
  7. E

Pc topladım ama iyi mi? oldu bilmiyorum?

Ekran Kartı:MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8GB OC GDDR6 128Bit DLSS 3 İşlemci:Intel Core i5 12400F Soket 1700 12. Nesil 2.50GHz 18MB Önbellek 10nm Ssd:WD 500GB Blue SN580 Gen4 Nvme M.2 (Okuma 4000MB / Yazma 3600MB) Güç kaynağı:THERMALTAKE TR2 S 650W 80 PLUS 120mm Ram:GSKILL 16GB (2x8GB)...
  8. E

Bilgisayar topluycam ama bu işlerden hiç anlamıyorum.

Vatan'dan masaüstü bilgisayar topluycam(oyun için)ama bu islerden hiç anlamıyorum bana monitör mouse klavye dahil sistem önerebilir misiniz? birde önerdiğiniz sistemin ortalama fiyatında yazarsanız çok iyi olur. Bütçe:Maks 40000
Geri