Arama sonuçları: *

• Users: Ayzzmt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Modding Doki Doki Blue Skies Türkçe Yama

Merhaba arkadaşlar, redditte paylaştığım Doki Doki Blue Skies Türkçe Çeviri projesini buradada paylaşmak istiyorum. Başlangıçta tek başıma başladığım bir çalışmaydı. Duyurunun ardından destek veren arkadaşların da katkılarıyla çeviri ve yerelleştirme sürecini tamamladık. Amacımız, DDLC Türk...
  2. A

Türkiye'nin İlk Yerli Ddlc Modu: 'bad Memories' Tanıtımı

Bugün sizlerle uzun süredir üzerinde çalıştığım ve benim için oldukça kıymetli olan bir projeyi paylaşmak istiyorum. Doki Doki Literature Club (DDLC) dünyasına Türkiye'den bir dokunuş yapmayı hedefleyerek çıktığım bu yolda, Türkiye'nin ilk yerli DDLC modu olan "Bad Memories" nihayet tam...
  3. A

Yardım Aldığım Ddr4 Corsair Ram Arızalı mı?

Merhabalar sahibinden üzerinden ram aldım satıcı çalıştığını söylüyordu fakat ürünü taktigimda çalışmadı, tek tek denediğimde biri sorunsuz açılıyor fakat diğeri hata veriyor, fotoğraf bıraktım.
  4. A

Yardım Msı Mag Forge 120a B65 650w 80plus Bronze Tempered Glass Rgb Fanlı Atx Kasa

Arkadaşlar elimde 7 yıllık xigmatek hawthron en9535 kasa ve FSP ashbc 500w 80+ güç kaynağı var. Yakında ekran kartı değiştireceğim için yeni bir kasa ve PSU almak istiyorum. Vatan bilgisayardan bunu buldum, alınır mı acaba ?
  5. A

Yardım 2500TL Ders+Oyun için Çalışma Masası Önerisi?

Merhabalar ders+oyun amaçlı kullanacağım bir masa bakıyorum, mevcutta kullandığım masaya kitap koyduğum zaman elimi kolumu koyacak yerim kalmıyor. İnternette biraz araştırma yaptım ve bu masayı buldum fakat sormadan edemiyorum belki daha iyisini ya da daha düzgününü kullanan vardır ya da...
  6. A

Yardım ZOTAC ve INNO3D 5060 Ti Modelleri arasındaki fark ne?

Bu modeller arasındaki farklar neler arkadaşlar? İki markanın da iki farklı modeli var ve her birinin ayrı fiyatı var. 5060 Ti 16 GB almayı düşünüyorum fakat modele karar veremedim. Isınma konusunda endişelendiğim için düzgün bir soğutmaya sahip model almak istiyorum. Render işleriyle uğraştığım...
  7. A

Ryzen 5 5500 & RX7600 sistemde Curve Optimizer ayarı nasıl olmalı?

Elimde R5 5500 bir işlemci mevcut ve ekran kartım RX7600. bazı oyunlarda MHz değerinden dolayı çökme yaşadığımı fark ettim (MHz ile ilgili olduğunu araştırdığım Reddit forumlarında gördüm). Bundan dolayı Reddit'teki kullanıcıların çözüm önerisi olan 2300MHz işlemini yaptım. Fakat bu işlemlerden...
  8. A

GamePower Mihawk Pro

Merhaba sevgili forum üyeleri. Çoğu kişi sevmesede yıllardır kullandığım Gamepower Medusa'nın ömrünün dolduğunu düşünüyorum ve artık değiştirmek istiyorum. Uygun fiyatlı olarak Gamepower Mihawk Pro modelini buldum fakat doğru düzgün bir inceleme mevcut değil. Çoğu inceleme düz model olan Mihawk...
  9. A

Öneri R5 5500 Sisteme Ekran Kartı Önerisi

Merhaba arkadaşlar, elimde R5 5500 işlemci ve 500W FSP 80+ bir PSU var. Ekran kartı olarak RX 7600 düşünüyorum. Sizce bu sisteme bu ekran kartı uygun mudur? Ayrıca güç kaynağı yeterli gelir mi acaba?
Geri