Arama sonuçları: *

1. C

Minecraft optifine ekran kartımı görmüyor

Rtx 4070 ekran kartına sahip bir laptopum var fakat optifine ile açtığım mc harici ekran kartına bağlanıyor. Kendi latest sürümde rtx devreye giriyor fakat optifinelısını bir türlü çözemedim. Yardım lazım.
  2. C

Bilgisayarıma nasıl win11 kurabilirim?

Merhabalar yeni bir bilgisayar aldım freeDOS olarak geldi ve nasıl win11 kuracağımı bilmiyorum, diyeceksiniz ki o kadar video var git izle şunu merak ediyorum. Win 11 home keyi alabilecek param var (Microsofttan) fakat o yaptığımız işlemler bununla aynı işlevimi görüyor bunu merak ediyorum...
  3. C

60-70K bandında Laptop Önerisi

Üniversite için bir laptop bakıyorum ve oyun oynamayı da düşünüyorum. Ne önerirsiniz?
  4. C

Redmi buds 5 pro vs Anker soundcore liberty 4 nc

Anker Soundcore liberty 4 nc ve Xiaomi Redmi Buds 5 Pro. Bu iki kulaklıktan birini almayı düşünüyorum. Telefonum Xiaomi ama anker daha iyi gibi duruyor nakit olarak sıkıntım yok sizce hangisini almalıyım?
  5. C

Buds 2 Pro mu Buds FE mi?

Bluetoothlu kulak içi ve ya kanal içi (ne fark olduğunu bilmiyorum kulak üstü olmayan) bir kulaklık almayı düşünüyorum bütçe sorunum yok en son bu iki kulaklık arasında kaldım hangisi alsam bilemedim. Yardımcı olur musunuz?
  6. C

Çözüldü✓ Bütçe farketmeksizin bluetooth kulaklık önerisi

Bluetooth kulaklık alacağım, bütçede sorun yok çok şükür. Herhangi bir şey önerebilir misiniz?
  7. C

50K Bütçe sistem önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/413252/carnage-mag4070tisuper-amd-ryzen-5-7500f-mpk-msi-geforce-rtx-4070-ti-super-ventus-2x-oc-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Şöyle bir sisteme bakmıştım sizce nasıl işlemci yetersiz kalır mı? Çok fikir sahibi değilim yardımcı olursanız çok memnun...
  8. C

Oyuncu Kulaklığı tavsiyesi

Bütçe sıkıntım yok bir kulaklık almak istiyorum da nasıl bir kulaklık alıcam bilmiyorum. Hyper x cloud III önerdiler yardımcı olabilir misiniz?
Geri