Arama sonuçları: *

• Users: aliaydin97
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

PUBG MOBİLE'DE YÜKLERKEN MAVİ EKRAN HATASI!!!

ARKADAŞLAR MERHABA, BAŞLIKTA BELİRTTİĞİM GİBİ PUBG MOBİLE'İ GAMELOOP'TAN İNDİRRKEN MAVİ EKRAN HATASI ALIYORUM VE BİLGİSAYAR YENİDEN BAŞLATILIYOR NEDEN OLUR BİLGİSİ OLAN VAR MI?
  2. A

EXCELDEN ANLAYAN VAR MI?

Arkadaşlar merhaba, Excelde bir şey yapmak istiyorum ancak o kadar bilgim yok. Excelde iyi olan birisi varsa yazabilir mi?
  3. A

UNUTULAN BES PARASI!!!

Arkadaşlar merhaba, Daha önce herhangi bir işte sigortalı çalışan arkadaşlar için bu diyeceklerim. BES'i iptal ettirmiş olabilirsiniz ancak E-Devlette yine bir miktar para kalıyor bunun için, E-Devlet'e girdikten sonra arabaya takasbank yazıp ordaki tüm bakiyeyi sorgula gibi bir seçenek var. Bu...
  4. A

Rehber E-devlette Unutulan BES Parasıını Sorgulama

Arkadaşlar merhaba, Daha önce herhangi bir işte sigortalı çalışan arkadaşlar için bu diyeceklerim. BES'i iptal ettirmiş olabilirsiniz ancak E-Devlette yine bir miktar para kalıyor bunun için, E-Devlet'e girdikten sonra arabaya takasbank yazıp ordaki tüm bakiyeyi sorgula gibi bir seçenek var. Bu...
  5. A

DONANIM ARŞİVİ YENİ F/P SİSTEMİ?

Arkadaşlar merhaba, Donanım Arşivi instagram hesabından cuma günü F/P bir sistem gelecekmiş. Acaba nasıl bir sistem olacak bilgisi ya da fikri olan var mı? Daha yeni sistem aldım ona göre iptal edeceğim. İyi forumlar
Geri