Arama sonuçları: *

• Users: rrKoro
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Gamegaraj R7 9700X RTX 4070S Sistem Alınır mı?

Selamlar, Yeni bir sistem alacağım için hazır sistem bakıyordum. Gamegarajda bu sistemi bulduktan sonra özelleştirerek böyle yaptım. Sizce alınır mı? ( Bütçe max 54k)
  2. R

İncehesap R5 7500F RTX 4070 Ti Süper Sistem Alınır mı?

Selamlar, yeni bir sistem alacağım diye araştırırken bu sisteme denk geldim. 4070 ti süper kullanılan sistemler genelde daha pahalı oldugu için sistem bana fiyat olarak uygun geldi. Sizce alınır mı?
  3. R

Çözüldü✓ İtopya R7 7800x3D RX 7700XT sistem alınır mı?

Selamlar, bir süredir hazır sistem bakıyorum ve itopyadan özelleştirerek yaptığım bu sistem hoş geldi. Sizce alınır mı?
  4. R

Çözüldü✓ İncehesap R7 7800x3d RTX 4060 Sistem alınır mı?

Selamlar, yaklaşık 1 yıldır yeni bilgisayar almayı planlıyorum fakat bir türlü nasip olmadı. 5 yıl kadar dayanabilecek kaliteli sistem ararken bu sistem karşıma çıktı ve hoşuma gitti. Ekran kartı konusunda biraz zayıf olduğunu biliyorum fakat daha sonra 4070s gibi bir modele yükseltirim diye...
  5. R

4070 ya da 7800xt hangi sistem alınmalı?

Selamlar bir süredir hazır sistem bakıyorum ve karşıma 2 tane hoşuma giden sistem geldi. Fakat birisi 4070 olup birisi 7800xt. Hangisini alacağıma karar veremedim. Sizce hangisi alınmalı?
  6. R

Çözüldü✓ İki sistem arasında kaldım (4070 ya da 7800xt)

Yeni bir sistem toplayacağım ve bilgisayardan pek anlamadığım için hazır sistemlere bakıyorum. Hazır sistem araştırırken iki tane hoşuma giden sistem buldum ve kararsız kaldım. Sizce hangisi alınır?
  7. R

2k tl mouse önerisi lütfen

Yeni sistem alacağım ve yanında da mouse almayı düşünüyorum. 2k bütçem var.
  8. R

Bu sistem alınır mı?

Yeni bir sistem almayı düşünüyorum ve bilgisayardan pek anlamıyorum. Hazır sistem araştırırken böyle bir sistem karşıma çıktı ve gerçekten hoşuma gitti. Bu sistem alınır mı?
Geri